Νόρκεπινγκ και δύο ισοπαλίες από Σουηδία

souidia

Φτωχό το κουπόνι του στοιχήματος απόψε και εκτός του Europa League δεν υπάρχουν σημαντικές αναμετρήσεις για να ακουμπήσουμε. Το σουηδικό πρωτάθλημα έχει κάποιες αναμετρήσεις που μπορούν να πληρώσουν καλά αν επιβεβαιωθούν ωστόσο το ρίσκο είναι μεγάλο σε πρωταθλήματα όπως αυτά. Θα ρισκάρω σε κουπόνι με ζητούμενα και λίγα χρήματα για να κυνηγήσω το απόλυτο. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η θεά τύχη για απόψε.

Χάκεν – Νόρκεπινγκ

Να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα επιδιώξει η Νόρκεπινγκ και με αντίπαλο τη Χάκεν θέλει το τρίποντο της νίκης. Βρίσκεται στο -3 από τη Μάλμε που επικράτησε 4-1 της Χέλσινγκμποργκ αλλά έχει αγώνα λιγότερο. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να κάνουν μία κοιλιά το τελευταίο διάστημα όμως το διπλό είναι στις δυνατότητές τους και μάλιστα πληρώνει καλά. Η Χάκεν είναι ικανή για κάθε αποτέλεσμα και σίγουρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για να την ακολουθήσεις στοιχηματικά. Προέρχεται από ήττα από την Τζουγκάρντεν εκτός έδρας και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Η προϊστορία είναι μαζί μας καθώς η Νόρκεπινγκ μετράει 5 νίκες στα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Χάκεν και ελπίζω να γίνουν 6. Δυνατό διπλό και μπήκε στο παρολί μου.

ΑΙΚ Στοκχόλμης – Έλφσμποργκ

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν πείθουν για τη σταθερότητά τους στο φετινό πρωτάθλημα. Η ΑΙΚ Στοκχόλμης μετράει 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη και με 2 ισοπαλίες και 2 ήττες έχει μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Έχει 13 βαθμούς ( 3-4-5 ) και εντός έδρας θα παλέψει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η Έλφσμποργκ είναι πολύ επικίνδυνη μακριά από το σπίτι της. Βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και το μομέντουμ είναι μαζί της. Η προϊστορία δεν θέλει την ΑΙΚ Στοκχόλμης να χάνει από την Έλφσμποργκ τα τελευταία 5 ματς και κάπως τα πράγματα εξισορροπούνται. Η ισοπαλία τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να βολεύει αμφότερες τις ομάδες που ψάχνουν τα πατήματά τους. Εμείς θα ρισκάρουμε καθώς η απόδοση είναι υπέρ του δέοντος ικανοποιητική με βάση την εικόνα των ομάδων.

Κάλμαρ – Έρεμπρο

Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαμε να μιλάμε έναν καλό άσσο αλλά όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η Κάλμαρ είναι κολλημένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να πάρει τα πάνω της. Είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση αλλά ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για νέες απώλειες και κυρίως για ήττα εντός έδρας. Αν δεν μπορεί να κερδίσει σίγουρα θα διαφυλάξει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Η Έρεμπρο δεν είναι το μεγαθήριο που φοβίζει τις αντιπάλους της. Δεν έχει σταθερότητα στα παιχνίδια της και τα 15 γκολ παθητικό έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Κέρδος θα είναι η ισοπαλία απόψε και προς τα εκεί στρεφόμαστε. Δύο ισοπαλίες στα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια και μάλιστα με σκορ 1-1. Υπάρχει αξία στο Χ και δεν θα διστάσω.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | ΑΙΚ Στοκχόλμης – Έλφσμποργκ | Χ | 3,40* 

20:00 | Κάλμαρ – Έρεμπρο | Χ | 3,50* 

20:00 | Χάκεν – Νόρκεπινγκ | 2 | 2,3* 

Για να ακολουθήσεις και εσύ τις προτάσεις μου κλικ εδώ

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει