Στήριγμα Μπόντο Γκλιμτ και Βίκινγκ

viking

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα πρωταθλήματα των Σκανδιναβών καθώς τα περισσότερο δημοφιλή όπως το αγγλικό, το γερμανικό και άλλα ολοκληρώθηκαν έστω και με καθυστέρηση. Στη χώρα των Βίκινγκ τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά και οι ομάδες φαίνεται να βρίσκουν ρυθμό. Υπάρχουν φαβορί στις επιλογές μας και κυρίως αναμετρήσεις με γκολ για να συμπληρώσουμε το παρολί μας. Ας δούμε πιο συγκεκριμένα τις αποψινές μας επιλογές.

Μπόντο Γκλιμτ – Στρόμσγκοντσετ

Με τη φόρα που έχει πάρει η Μπόντο Γκλιμτ δύσκολα θα βρει εμπόδιο στο αποψινό ματς κόντρα στη Στρόμσγκοντσετ. Οι γηπεδούχοι έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν το +3 από τη δεύτερη Μόλντε που δεν τα κατάφερε εχθές εκτός έδρας με αντίπαλο τη Σάντεφιόρντ. Η Μπόντο δεν έχει ακόμα γνωρίσει την ήττα σε 11 αγωνιστικές ( 10-1-0 ) και δικαιολογημένα ξεκινάει από θέση φαβορί το παιχνίδι. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και κόντρα στην 3η χειρότερη άμυνα του Νορβηγικού πρωταθλήματος δεν περιμένουμε να συναντήσει δυσκολίες. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και μέχρι στιγμής μακριά από το γήπεδό τους δεν μοιάζουν απειλητικοί. Για όσους δεν θέλουν ρίσκο το over 2,5 ανοίγει πολύ χαμηλά και δεν αξίζει, για εμάς όμως που το πάμε ένα βήμα παρακάτω στο over 3,5 υπάρχει αξία.

Σταρτ – Μιοντάλεν

Όποια ομάδα ηττηθεί σε αυτό το ματς θα δει την θηλιά του υποβιβασμού να σφίγγει ακόμα περισσότερο γύρω από το λαιμό της. Η Σταρτ δεν έχει καταφέρει να γευτεί ακόμα το τρίποντο της νίκης και θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να το πράξει κόντρα στην κακή Μιοντάλεν. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν βρει τα πατήματά τους και τρέχουν ένα σερί έξι ηττών στο πρωτάθλημα. Μακράν το χειρότερο σερί στην κατηγορία μέχρι στιγμής και δικαιολογημένα βρίσκεται σε αυτή τη θέση της βαθμολογίας. Η προϊστορία λέει Σταρτ και θα ρισκάρουμε στηρίζοντας έδρα. Ο άσσος αποκτά αξία σε τιμές κοντά στο 2,40 και τον βάζουμε σε κουπόνι με ζητούμενα για πιο safe παιχνίδι.

Βίκινγκ – Κρίστιανσουντ

Με το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κλείσω την τριάδα μου απόψε για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Ανοικτό ματς όπως μας συνηθίζουν οι δύο ομάδες και λογικά θα δούμε πολλά γκολ. Δυσκολεύονται απίστευτα να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους τόσο η Βίκινγκ όσο και η Κρίστιανσουντ οπότε το over 2,5 goal Ακόμα και σε αυτή την απόδοση έχει ενδιαφέρον. Η προϊστορία δεν μας βοηθάει και τόσο για το over που επιλέξαμε ωστόσο η εικόνα των δύο ομάδων τη δεδομένη χρονική στιγμή μας ωθούν στο συγκεκριμένο σημείο.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Μπόντο Γκλιμτ – Στρόμσγκοντσετ | Over 3.5 | 1,70* 

19:00 | Σταρτ – Μιοντάλεν | 1 | 2,40* 

19:00 | Βίκινγκ – Κρίστιανσουντ | over 2,5 | 1,57* 

Κλικ εδώ για να ακολουθήσεις τα προγνωστικά μου!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει