Οι μάχες της Serie B

Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στη Serie B και οι ομάδες επιδιώκουν ένα καλό πλασάρισμα στα Paly offs δεδομένου ότι τα εισιτήρια ανόδου έχουν πάρει προ πολλού Μπενεβέντο και Κροτόνε. Υπάρχει όμως στοιχηματικό ενδιαφέρον τόσο σε κορυφή όσο και στις θέσεις κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Ας δούμε τις σημερινές μας επιλογές από την μικρή κατηγορία της Ιταλίας.

Μπενεβέντο – Κιέβο

Η υπόθεση άνοδος για την Μπενεβέντο έχει κλειδώσει εδώ και πολύ καιρό. Οι γηπεδούχοι είναι πρωταθλητές με μεγάλη διαφορά από τους διώκτες τους ωστόσο θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή τόσο για την κατάταξη των play off ανόδου όσο και για τον υποβιβασμό. Έκαναν την κοιλιά τους με την επανέναρξη του πρωταθλήματος όμως στα τελευταία ματς εμφανίζονται σαφώς βελτιωμένοι και κυρίως σκοράρουν στην επίθεση. Υποδέχονται την Κιέβο που καίγεται για βαθμούς και το ματς είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Πυρ κατά βούληση από τις δύο ομάδες στα τελευταία 2 ματς που έδωσαν και το over 2,5 goal έχει υπεραξία στο διαδίκτυο. Στο over το παιχνίδι του 1ου γύρου και θα το ρισκάρουμε.

Κροτόνε – Φροζινόνε

Στη Serie A θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο και η Κροτόνε που έχει εξασφαλίσει την πολυπόθητη άνοδο λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούν να κερδίσουν ένα ακόμα παιχνίδι στην έδρα τους. Στον αντίποδα η Φροζινόνε θα παλέψει να πάρει τους βαθμούς που θα την φέρουν στα play offs ανόδου μέσα στο γήπεδό της την τελευταία αγωνιστική, αν αυτοί χρειαστούν. Εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει για περισσότερα από 5 ματς και δύσκολα θα σπάσει το ρόδι κόντρα στην Κροτόνε. Για κάποιο λόγο οι αποδόσεις ανοίγουν κόντρα στη Κροτόνε και μένει να δούμε αν ξέρουν κάτι παραπάνω οι στοιχηματικές εταιρίες.

Έμπολι – Κοζέντσα

Τη νίκη ψάχνουν Έμπολι και Κοζέντσα απόψε για τους δικούς τους διαφορετικούς λόγους. Η Έμπολι θέλει να παραμείνει στις θέσεις των Play offs και να παλέψει για την άνοδο μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ ενώ η Κοζέντσα με το τρίποντο μπορεί να αποφύγει σε μεγάλο βαθμό τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι δεν παρουσιάζουν σταθερότητα στο παιχνίδι τους ωστόσο είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί στην επίθεση με 25 γκολ ενεργητικό σε 18 ματς. Εντύπωση κάνει η εκτός έδρας παρουσία της Κοζέντσα που μετράει 24 τέρματα σε ίδιο αριθμό αγώνων γεγονός που την κατατάσσει ψηλά στη σχετική λίστα. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 3 σερί νίκες και αξίζει να τους ρίξουμε μία κλεφτή ματιά. Θα πάμε λίγο πιο Safe στο over 2,5 goal με απόδοση 1.95 και πάνω.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Έμπολι – Κοζέντσα | Over 2,5 | 1.95*

22:00 | Κροτόνε – Φροζινόνε | 1 | 2.95*

22:00 | Μπενεβέντο – Κιέβο | Over 2,5 | 1.91*

Κλικ Εδώ για να ακολουθήσεις και εσύ τις προτάσεις μου.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει