Θα αντιδράσει η Τσέλσι, δεν πείθει η Μπενφίκα

Πολυσυλλεκτικές οι σημερινές προτάσεις, κάνοντας μία βόλτα στα ευρωπαϊκά γήπεδα
Θα αντιδράσει η Τσέλσι, δεν πείθει η Μπενφίκα

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Ακόμα μία μέρα η χθεσινή που ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο. Όποιος ακολούθησε τις προτάσεις μας πήγε ταμείο. Σήμερα Τρίτη και το κουπόνι του στοιχήματος είναι αρκετά φτωχό, με περιορισμένες επιλογές. Θα κάνω λοιπόν την καθιερωμένη βόλτα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα και θα σας δώσω τις προτάσεις που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Τσέλσι – Νόργουιτς

Κακή εμφάνιση για τους Λονδρέζους κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Λάμπαρντ να δέχεται 3 γκολ και να μην παρουσιάζει καθόλου καλή εικόνα. Απόψε πιστεύω πως θα βγάλουν αντίδραση κόντρα στην υποβιβασμένη Νόργουιτς, η άμυνα της οποίας είναι πολύ κακή, ειδικά εκτός έδρας. Ειλικρινά δεν βλέπω με κάποιο τρόπο την Νόργουιτς να αντιδρά απόψε. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, περιμένω ένα ξέσπασμα ίσως απόψε από τους Μπλε, όμως βλέπω δύσκολα να βρίσκουν δίχτυα οι φιλοξενούμενοι. Άσος λοιπόν με μηδέν παθητικό.

Αταλάντα – Μπρέσια

Πολύ κοντά σε ένα τεράστιο διπλό έφτασε η ομάδα της Αταλάντα, κόντρα στην πρωτοπόρο Γιουβέντους κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα. Το εύστοχο πέναλτι του Ρονάλντο στο 90’ χάρισε στη Γιουβέντους τον βαθμό της ισοπαλίας. Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Γκασπερίνι, που συνεχίζει αήττητη για 12ο σερί παιχνίδι. Ήττα για την Μπρέσια κόντρα στην Ρόμα, με τους φιλοξενούμενους να πλησιάζουν κι άλλο τον υποβιβασμό. Εκτεταμένο ροτέισον θα πρέπει να περιμένουμε απόψε από τους γηπεδούχους, καθώς ο Γκασπερίνι θεωρεί πως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεκουράσει τους βασικούς του παίκτες και να τους δώσει ανάσες. Και πάλι όμως η Αταλάντα παραμένει το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Αστεία η απόδοση του άσου και των γκολ, θα προτιμήσω τα 3-5 γκολ στην αναμέτρηση.

Μπενφίκα – Γκιμαράες

Από γκέλες έρχονται απόψε και οι δύο ομάδες, που θέλουν την νίκη για τους δικούς της λόγους η καθεμία. Η μεν Μπενφίκα θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο, με όσες ελπίδες της αναλογούν και η δε Γκιμαράες θέλει να βρεθεί στις θέσεις που χαρίζουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φαβορί δίνεται η Μπενφίκα απόψε, αλλά με την εικόνα που παρουσιάζει μετά την διακοπή, δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Πιστεύω  πως μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες απόψε και το αμφίσκορο δείχνει πολύ καλή επιλογή.

Τα προγνωστικά μου

22:12 | Τσέλσι – Νόργουιτς | 1 & NG | 1,87*

22:45 | Αταλάντα – Μπρέσια | 3-5 Goal | 1,78*

23:30 | Μπενφίκα – Γκιμαράες | GG | 1,80*

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει