Μάχες με φόντο την Ευρώπη στο Νησί

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι μάχες στην Premier League, με τις ομάδες να παλεύουν μέχρι τέλους για να παραμείνουν εντός στόχων.
Μάχες με φόντο την Ευρώπη στο Νησί

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Κυριακή σήμερα και συνεχίζεται η 35η αγωνιστική της Premier League, με 4 αναμετρήσεις στο κουπόνι. Την πρωταθλήτρια την ξέρουμε εδώ και καιρό, ενώ χθες σιγουρέψαμε και την πρώτη ομάδα που πέφτει στην Championship και δεν είναι άλλη από την Νόργουιτς. Έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχουν και τα σημερινά παιχνίδια, οπότε πάμε να κάνουμε μία βόλτα στο Νησί, να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε.

Γουλβς – Έβερτον

Δεύτερη σερί ήττα για τη Γουλβς, η οποία μετά την Άρσεναλ γνώρισε την ήττα και από την ομάδα της Σέφιλντ με 1-0. Σέφιλντ και Άρσεναλ έχουν μειώσει τη διαφορά τους στον βαθμό από τους γηπεδούχους, ενώ Τότεναμ και Μπέρνλι βρίσκονται μόλις 1 νίκη μακριά από την 6η θέση. Πρέπει να βγάλει αντίδραση απόψε η Γουλβς κόντρα στην αδιάφορη Έβερτον. Οι φιλοξενούμενοι πλέον δεν διεκδικούν τίποτα στο πρωτάθλημα καθώς έχουν μείνει πολύ πίσω στην κούρσα για την ευρωπαϊκή έξοδο. Μπορεί να δείχνει πληγωμένη και σε κακό φεγγάρι η Γουλβς, όμως με οδηγό το κίνητρο οφείλει να βγάλει αντίδραση και να πάρει την νίκη. Ξερός άσος.

Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας

Τελικός το παιχνίδι για την Άστον Βίλα σήμερα, η οποία χρειάζεται πάση θυσία την νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία. Η Κρίσταλ Πάλας έδειξε κάποια καλά στοιχεία, όμως μετά την εξασφάλιση της σωτηρίας της, μετράει 4 σερί ήττες κι έχει πλέον υποχωρήσει στην 14η θέση. Παντελώς αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, θεωρώ πως δεν θα σκιστούν σήμερα κόντρα στη Βίλα που τα παίζει όλα για όλα για την παραμονή της. Δεν μπορώ να έχω τυφλή εμπιστοσύνη ωστόσο στη Βίλα, γι’ αυτό θα προτιμήσω την διπλή ευκαιρία 1Χ μαζί με under 3,5 γκολ στο παιχνίδι.

Τότεναμ – Άρσεναλ

Ντέρμπι στο Λονδίνο με φόντο την 6άδα κι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οριακά πιο πάνω με μόλις 1 βαθμό βρίσκονται οι Κανονιέρηδες, που δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μπορεί να μην τα κατάφεραν κόντρα στη Λέστερ να φτάσουν τις 5 σερί νίκες, έχασαν έδαφος στην προσπάθειά τους να βγουν στο Champions League, όμως απόψε τους περιμένω σοβαρούς, όπως συνηθίζουν άλλωστε στα τελευταία παιχνίδια τους. Μόνο για την νίκη παίζει και η Τότεναμ απόψε, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα την αφήνει εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων, με την ομάδα του Μουρίνιο να μην θέλει να χάσει άλλο έδαφος βαθμολογικά. Η παράδοση δείχνει κυρίως Τότεναμ, όμως πιστεύω περισσότερο την Άρσεναλ στην παρούσα φάση. Χ2 και γκολ εκατέρωθεν η επιλογή μου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Μπόρνμουθ – Λέστερ

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, όμως στην προκειμένη περίπτωση η Μπόρνμουθ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καίγεται για τους βαθμούς. Εντός 4άδας η Λέστερ, βγάζει σημάδια κόπωσης στα τελευταία της παιχνίδια, όμως χρειάζεται κι αυτή τους βαθμούς, για να διατηρήσει τη διαφορά της από τη Γιουνάιτεντ που καραδοκεί για να την προσπεράσει. Περιμένω μία δυνατή μάχη, με τους γηπεδούχους να έχουν ίσως ισχυρότερο κίνητρο και θα επιλέξω το αμφίσκορο.

Τα προγνωστικά μου

14:00 | Γουλβς – Έβερτον | 1 | 2,05*

16:15 | Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας | 1Χ & Under 3,5 | 1,84*

18:30 | Τότεναμ – Άρσεναλ | Χ2 & GG | 2,42*

21:00 | Μπόρνμουθ – Λέστερ | GG | 1,82*

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!


*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει