Μεγαλύτερο το ενδιαφέρον για τη 2η θέση

Το ντέρμπι αιωνίων σίγουρα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Super League, όμως η κιτρινόμαυρη μάχη του Άρη και της ΑΕΚ έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Μεγαλύτερο το ενδιαφέρον για τη 2η θέση

Με δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζονται σήμερα τα playoffs της Super League 1. Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ, σε μία αναμέτρηση με φόντο τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Λίγο αργότερα έχουμε ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ, το οποίο όμως είναι ουσιαστικά εντελώς αδιάφορο, με μοναδικό κίνητρο το γόητρο των δύο ομάδων. Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά τα παιχνίδια.

Άρης – ΑΕΚ

Δύσκολη η κατάσταση στους Θεσσαλονικείς, καθώς τα συμβόλαια αρκετών παικτών έχουν λήξει και πλέον η ομάδα έχει μείνει με 15 παίκτες. Πλέον όλοι στον σύλλογο σκέφτονται την επόμενη σεζόν και τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά. Η ΑΕΚ από την άλλη έχει φουλ κίνητρο, θέλει να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή γκέλα του ΠΑΟΚ και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα κόντρα στον λαβωμένο και προβληματικό Άρη. Βέβαια η απόδοση του διπλού είναι τραγικά χαμηλή και όσο περνάει η ώρα υποχωρεί περισσότερο. Θα ρισκάρω και θα συνδυάσω το διπλό με over 2,5 γκολ, ελπίζοντας οι δύο ομάδες να μπουν ορεξάτες στο παιχνίδι.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Πήρε την πρώτη του νίκη ο Παναθηναϊκός την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον προβληματικό Άρη κι έκανε σεφτέ στα playoffs. Ουσιαστικά όμως οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι, αφού δεν μπορούν να διεκδικήσουν απολύτων τίποτα, ενώ δεν έχουν και δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι παίκτες αποχωρούν και ο Δώνης καλείται να βρει λύσεις, την στιγμή που και ο ίδιος αποχωρεί με το πέρας των playoffs. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι πρωταθλητής, δεν έχει τίποτα να χάσει, παίζει με αυτοπεποίθηση και συνεχίζει ακάθεκτος με νίκες. Σε ό,τι κατάσταση και να είναι ο Παναθηναϊκός, μία νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου, είναι πάντα πολύ σημαντική. Δεν θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει κάτι απόψε για να αποφύγει την ήττα. Μόνο αν οι Πειραιώτες κατέβουν με φουλ ροτέισον και παντελώς αδιάφοροι. Διπλό λοιπόν και over 1,5 γκολ.

Τα προγνωστικά μου

19:15 | Άρης – ΑΕΚ | 2 & Over 2,5 | 2,15*

21:45 | Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός | 2 & Over 1,5 | 1,97*

Ακολούθησε τις προτάσεις μου με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει