Στο κυνήγι της Ευρώπης και της παραμονής

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποψινά παιχνίδια της Serie A, με το κίνητρο των ομάδων να είναι ισχυρό.
milan

Φτάσαμε αισίως στην 29η αγωνιστική της Serie A. Η Γιουβέντους σταθερά στην κορυφή, με τη Λάτσιο να ακολουθεί από κοντά περιμένοντας μία γκέλα των πρωτοπόρων. Σήμερα πάντως το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που αξίζουν την προσοχή μας. Πάμε όμως να δούμε ποιες είναι αυτές και τι αξίζει να κρατήσουμε.

Σπαλ – Μίλαν

Δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια μετράει η Σπαλ μετά τη διακοπή, δείχνοντας πως όλη αυτή η απραξία μόνο καλό δεν της έχει κάνει. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, όμως με τέτοιες εμφανίσεις κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά εφικτό είναι. Η Μίλαν αντίθετα είναι ανεβασμένη, δείχνει πιο φρέσκια και συγκεντρωμένη μετά τη διακοπή και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ένα πλασάρισμα στην 6άδα, διεκδικώντας κι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό, θα το συνδυάσω με over 1,5 γκολ, μιας και η Μίλαν σκοράρει αρκετά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Λέτσε – Σαμπντόρια

Μεγάλη μάχη για την παραμονή στη Serie A, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μόλις 1 βαθμός. Από σερί ήττες προέρχονται και οι δύο ομάδες και η αποψινή αναμέτρηση είναι κάτι σαν τελικός. Η Λέτσε συνηθίζει να παίζει ανοιχτά, ειδικά στην έδρα της, όμως στα μετόπισθεν έχει θέματα και δέχεται εύκολα γκολ. Συν τοις άλλοις, απόψε θα παραταχθεί και με σημαντικές απουσίες. Καλύτερη ομάδα η Σαμπντόρια, όμως έρχεται κι αυτή από συνεχόμενες ήττες, γεγονός που έχει επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας. Περιμένω γκολ κι από τις δύο ομάδες, οπότε θα συνδυάσω το over με το Χ2 διπλή ευκαιρία, μιας και η παράδοση δείχνει Σαμπντόρια.

Βερόνα – Πάρμα

Πολύ καλή εικόνα παρουσιάζουν οι γηπεδούχοι μέσα στο 2020 σε όλα τους σχεδόν τα παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι 3-3 με τη Σασουόλο, με τον βαθμό της ισοπαλίας όμως να μην τους αφήνει ικανοποιημένους. Η Πάρμα αντίθετα ηττήθηκε από την Ίντερ με 1-2 αν και ήταν πολύ καλή και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα ίδια επίπεδα βαθμολογικά και γλυκοκοιτάζουν προς την 6άδα, που δεν είναι ακατόρθωτος στόχος. Η Πάρμα για κάποιο λόγο είναι καλύτερη στα εκτός έδρας φέτος και θεωρώ πως η απόδοση του διπλού την αδικεί κατάφορα. Θα προτιμήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο. Εναλλακτικά καλή είναι και η απόδοση για το Χ2.

Τα προγνωστικά μου

22:45 | Σπαλ – Μίλαν | 2 & Over 1,5 | 1,85*

22:45 | Λέτσε – Σαμπντόρια | Χ2 & Over 2,5 | 2,38*

22:45 | Βερόνα – Πάρμα | HT X | 2,16*

Όλοι οι αγώνες της Serie A με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει