Μπαίνουν γκολ στο χαλαρό

Λίγα και καλά τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.
juventus

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Παρασκευή σήμερα και τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά, να προλάβουμε να πάρουμε μία ανάσα πριν το ΣΚ που προβλέπεται υπερδραστήριο. Λίγο απ’ όλα έχει σήμερα το κουπόνι και λίγο απ’ όλα θα σας δώσω κι εγώ στα προγνωστικά μου. Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε την καθιερωμένη μας βόλτα στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Μπεσίκτας – Κόνιασπορ

Πρώτη στάση στη γειτονική Τουρκία. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπεσίκτας την περασμένη αγωνιστική, συντρίβοντας με 1-5 την Ντενιζλίσπορ, παραμένοντας στη 5η θέση της βαθμολογίας, η οποία χαρίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αντίθετα η Κόνιασπορ δεν τα κατάφερε, ήταν καλή κόντρα στη Σίβασπορ, όμως οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Πλέον η Κόνιασπορ βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης και θα πρέπει να σοβαρευτεί άμεσα αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Στην έδρα της Μπεσίκτας τα πάει χάλια τα τελευταία πολλά χρόνια, οπότε όλα συνηγορούν απόψε υπέρ των γηπεδούχων. Χαμηλά ο άσος, θα τον συνδυάσω με αμφίσκορο, καθώς αμυντικά έχουν και οι δύο ομάδες τα θεματάκια τους, ενώ η Κόνιασπορ πρέπει να κυνηγήσει το αποτέλεσμα απόψε.

Μπρέντφορντ – Γουέστ Μπρομ

Δυνατή μάχη προβλέπεται απόψε στην Championship, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μουδιασμένη η επιστροφή για τη Γουέστ Μπρομ, η οποία ωστόσο εκμεταλλεύτηκε την νέα γκέλα της Λιντς κι έπιασε κορυφή. Από την άλλη η Μπρέντφορντ επέστρεψε με νίκη στις υποχρεώσεις της και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αμφότερες είναι ποιοτικές, αμφότερες θέλουν την νίκη όμως θεωρώ πως η Γουέστ Μπρομ έχει ισχυρότερο κίνητρο. Δεν θα επιλέξω κάποια από τις ομάδες, καθώς δεν τις έχουμε δει αρκετά. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ.

Γιουβέντους – Λέτσε

Νίκη χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα πέτυχε η Γιουβέντους με 0-2 κόντρα στην Μπολόνια. Ρονάλντο και Ντιμπαλά καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, σε μία έδρα που παραδοσιακά περνάνε νικηφόρα τα τελευταία χρόνια. Οι παίκτες του Σάρι δείχνουν να έχουν ξεπεράσει την απώλεια του κυπέλλου και πλέον μπορούν να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα. Λάτσιο και Ίντερ είχαν απώλειες, επομένως με νίκη απόψε οι γηπεδούχοι ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά τους. Η Λέτσε διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, γεγονός που φαίνεται και στα τελευταία της παιχνίδια που δέχεται γκολ με το “τσουβάλι”. Δεν θεωρώ πως έχει καμία τύχη απόψε κόντρα στη Γιουβέντους που θέλει να εξασφαλίσει την πρωτιά της. Πιστεύω πως η Γιούβε μπορεί να μπει δυνατά για να καθαρίσει το ματς από νωρίς, οπότε επιλέγω το over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο.

Τα προγνωστικά μου

21:00 | Μπεσίκτας – Κόνιασπορ | 1 & GG | 3,30*

21:45 | Μπρέντφορντ – Γουέστ Μπρομ | 2-3 Goal | 2,00*

22:45 | Γιουβέντους – Λέτσε | HT Over 1,5 | 2,05*

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!


*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει