Κύπελλο Ελλάδος: Σφραγίζουν τα εισιτήρια του τελικού

Μία ανάσα πριν τον τελικό κυπέλλου και αναμένεται να πέσουν κορμιά στα ημιτελικά.
kypello ellados

Τετάρτη σήμερα και ήρθε η ώρα του κυπέλλου Ελλάδος. Άρης – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ καλούνται να λύσουν απόψε οριστικά τις διαφορές τους με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του θεσμού. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν το προβάδισμα μετά τις νίκες τους στον πρώτο γύρο, ωστόσο τόσο ο Άρης όσο και ο Ολυμπιακός έχουν πετύχει εκτός έδρας γκολ τα οποία μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικά. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα παιχνίδια.

Άρης – ΑΕΚ

Επικράτησε η Ένωση στον πρώτο γύρο με 2-1 κι έχει αποκτήσει το προβάδισμα απόψε. Σίγουρα το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους της ΑΕΚ, η οποία παράλληλα θέλει να τερματίσει 2η στα playoffs για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Champions League. Από την άλλη ο Άρης είναι αδιάφορος στο πρωτάθλημα και σίγουρα το κύπελλο και η πρόκρισή του στον τελικό είναι η νούμερο 1 προτεραιότητά του στην παρούσα φάση. Πριν από λίγες μέρες οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για τα playoffs του πρωταθλήματος και αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Ίσως αν ο Άρης ήταν πιο προσεκτικό να είχε καταφέρει να πάρει το τρίποντο. Οι Θεσσαλονικείς το θέλουν πολύ, όμως κάθε άλλο παρά εύκολο είναι το έργο τους απόψε. Η ΑΕΚ παίζει για δύο αποτελέσματα και φαντάζομαι πως θα είναι πιο προσεκτική, την ώρα που ο Άρης παίζει για την νίκη και την ανατροπή. Θεωρώ πως το αμφίσκορο είναι κάτι εφικτό και ιδιαίτερα πιθανό απόψε.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Επική ανατροπή είχε πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τούμπας και παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ, κατάφερε τελικά να γυρίσει το ματς και να πάρει την νίκη με 3-2. Βέβαια από τότε έχει περάσει πολύς καιρός, μεσολάβησε η διακοπή και ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσιάζει όχι και τόσο καλή εικόνα μετά την επανέναρξη. Ο Ολυμπιακός είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, όμως το κύπελλο γενικότερα, αλλά και το αποψινό παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση από τα playoffs. Ουσιαστικά το πρωτάθλημα είναι του Ολυμπιακού, οπότε το κύπελλο είναι ό,τι έχει απομείνει στον ΠΑΟΚ για φέτος και σίγουρα θα παλέψει μέχρι τέλους για το εισιτήριο του τελικού. Βέβαια και ο Ολυμπιακός θέλει το κύπελλο και δεν είναι καθόλου αδιάφορος. Σύμφωνα με τις αποδόσεις, οι Πειραιώτες είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς θα πρέπει να κερδίσουν για να προκριθούν, όμως το 1,65 σε τέτοιο παιχνίδι το θεωρώ κάπως υπερβολικό. Θα προτιμήσω κι εδώ το παιχνίδι με τα γκολ και θα επιλέξω το αμφίσκορο σε τιμή διπλασιασμού. Ο Ολυμπιακός παίζει για την νίκη, όμως ο ΠΑΟΚ με ένα γκολ μπορεί να τα καθαρίσει όλα.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Άρης – ΑΕΚ | GG | 1,97*

21:30 | Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ | GG | 2,07*

Όλη η δράση του κυπέλλου παίζει στο Stoiximan.gr


*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει