Λονδρέζικο ντέρμπι με κίνητρο

Το ντέρμπι του Λονδίνου ξεχωρίζει σήμερα στο πρόγραμμα της Premier League.
tottenham west ham

Ανοίγει απόψε η αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Premier League, με το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ να ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ισχυρό κίνητρο, καθώς η μεν Τότεναμ κυνηγάει ένα καλό πλασάρισμα και την ευρωπαϊκή έξοδο, η δε Γουέστ Χαμ παλεύει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Στον πρώτο γύρο πάντως απολαύσαμε γκολ και θέματα, με την Τότεναμ να παίρνει τελικά το τρίποντο με 2-3.

Τότεναμ

Δεν μπορώ να πω πως εντυπωσίασε ιδιαίτερα η Τότεναμ στην συνάντηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα Σπιρούνια προηγήθηκαν στο 27’, όμως δεν έλεγξαν απολύτως το παιχνίδι, καθώς η Γιουνάιτεντ πήρα τις περισσότερες πρωτοβουλίες και δημιούργησε φάσεις για γκολ. Εν τέλει πάντως η ομάδα του Σόλσκιερ ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, για να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Πλέον η Τότεναμ έχει συμπληρώσει 7 παιχνίδια χωρίς νίκη, έχει υποχωρήσει αρκετά στη βαθμολογία και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Οφείλει να βγάλει αντίδραση απόψε κόντρα στην προβληματική Γουέστ Χαμ, που συνεχίζει να μην εμπνέει εμπιστοσύνη και μετά τη διακοπή. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει μετά την τιμωρία του ο Ντέλε Άλι, ενώ είναι διαθέσιμος και ο Μόουρα που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Γουέστ Χαμ

Το βιολί της η Γουέστ Χαμ, η οποία παρουσιάστηκε κακή σε ακόμα ένα παιχνίδι. Αυτή τη φορά γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Γουλβς με 0-2, δεχόμενη και τα 2 γκολ στο τελευταίο 20λεπτο. Σε γενικές γραμμές το πάλεψε, είχε τον έλεγχο, όμως όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ τα πάντα κατέρρευσαν. Η άμυνά της έχει πάρα πολλά θέματα και αν δεν βελτιωθεί άμεσα φοβάμαι πως δεν μπορεί να αποφύγει τις περιπέτειες. Πλέον έχει μόλις 1 νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια της, ενώ στις 6 τελευταίες εξόδους της μετράει ισάριθμες ήττες. Μακριά από το γήπεδό της, η εικόνα της χειροτερεύει ακόμα περισσότερο και δεν ξέρω πως θα μπορέσει απόψε να κάνει την έκπληξη και να πάρει κάτι θετικό. Δύσκολα τα πράγματα για τη Γουέστ Χαμ και δεν προβλέπεται να παίρνει σύντομα βαθμολογική ανάσα, αν και το κίνητρό της είναι ισχυρότατο.

Η πρόταση

Δεν εντυπωσιάζει καμία από τις δύο ομάδες, αυτό είναι γεγονός όμως η Τότεναμ παραμένει πιο ποιοτική ομάδα, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται και σε κάπως καλύτερη κατάσταση. Εκτός έδρας η Γουέστ Χαμ δεν είναι άξια εμπιστοσύνης σε καμία περίπτωση. Ο άσος έχει πάρει την κατηφόρα τις τελευταίες ώρες κι εκεί που έχει φτάσει δεν έχει καμία αξία. Θα τον συνδυάσω με under 4,5 γκολ για καλύτερη απόδοση.

Τα προγνωστικά μου

22:15 | Τότεναμ – Γουέστ Χαμ | 1 & Under 4,5 | 1,97*

22:15 | Τότεναμ – Γουέστ Χαμ | Περισσότερα γκολ στο 2ο ημ. | 2,06*

Όλες οι αγορές της αναμέτρησης παίζουν με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει