Τότεναμ – Μαν. Γιουνάιτεντ: Το ντέρμπι των επιστροφών

Ακόμα μία πολύ δυνατή αναμέτρηση στην Premier League με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.
tottenham manchester united

Επιστρέφουν για τα καλά στη δράση οι Άγγλοι, με την 30η αγωνιστική της Premier League να ανοίγει απόψε την αυλαία της. Στις 22:15 η Τότεναμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να μάχονται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ακόμα μία δυνατή αναμέτρηση στην Premier League, λίγες μόνο ώρες μετά την αναμέτρηση της Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ. Σίγουρα η διακοπή έχει επηρεάσει τις ομάδες, ωστόσο περιμένω μία άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση.

Τότεναμ

Κακή ήταν η εικόνα της Τότεναμ πριν από την διακοπή, καθώς η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μετρούσε 6 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη. Φαντάζομαι πως η διακοπή ενδέχεται να κάνει καλό στα Σπιρούνια που θα είχαν χρόνο να ανασυνταχθούν και να προετοιμαστούν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όπως ήταν λογικό, οι συνεχόμενες απώλειες στο πρωτάθλημα, έριξαν την ομάδα στην 8η θέση και στο -4 από την 5άδα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το θετικό στοιχείο για τους γηπεδούχους, είναι πως έχουν καταφέρει να παραμείνουν αήττητοι στην έδρα τους στα 12 τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει, γεγονός που τους δίνει έξτρα κίνητρο και ψυχολογία. Στα αγωνιστικά τώρα, η διακοπή έδωσε έξτρα χρόνο στους Σον και Κέιν να ξεπερασουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν κι αναμένονται απόψε να ξεκινήσουν βασικοί για την Τότεναμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε πολύ καλό μομέντουμ βρισκόταν η ομάδα του Σόλσκιερ πριν την διακοπή, καθώς μετρούσε 11 σερί παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Επομένως η διακοπή την βρήκε σε κακό σημείο, χαλώντας της τον ρυθμό. Λίγο πριν σταματήσουν όλα, επικράτησε με 2-0 στο ντέρμπι του Μάντσεστερ επί της Σίτι, αποτέλεσμα που σίγουρα έδωσε έξτρα ψυχολογία στην ομάδα για τη συνέχεια. Ακολούθησε και το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λίντσερ (0-5) για το Europa League, οπότε η Γιουνάιτεντ διένυε περίοδο τρομερής φόρμας. Είναι ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστεί μετά από τόσο μεγάλη απραξία. Σίγουρα έχει δείξει καλύτερα δείγματα από την Τότεναμ αγωνιστικά, όμως θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να επανέλθει στα προ κορονοϊού επίπεδα. Στα αγωνιστικά, σπουδαίες επιστροφές έχουμε και για τους φιλοξενούμενους με τους Ράσφορντ και Πογκμπά να υπολογίζονται κανονικά από τον Νορβηγό τεχνικό.

Η πρόταση

Αμφότερες έχουν κίνητρο απόψε, ενώ οι επιστροφές σημαντικών παικτών αναμένεται να τις βοηθήσουν ακόμα περισσότερο. Η παράδοση δείχνει έδρα, όμως η μέχρι τώρα εικόνα των ομάδων δείχνει Γιουνάιτεντ. Αν ήμασταν πριν την διακοπή, δεν θα το σκεφτόμουν καν και θα επέλεγα το διπλό, όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Χ2 συνδυαστικά με under 3,5 γκολ η επιλογή, αφού δεν θεωρώ πως θα δούμε πολλά γκολ απόψε στη συνάντηση.

Τα προγνωστικά μου

22:15 | Τότεναμ – Μαν. Γιουνάιτεντ | Χ2 & Under 3,5 | 2,00*

Η μεγάλη αναμέτρηση της Premier League στις καλύτερες αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει