Super League:

Η εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά με playouts Super League!
panionios

Απόψε κλείνει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής των playouts της Super League με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις. Από την μία ο Πανιώνιος δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Αστέρα, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο την ομάδα της Λάρισας. Ενδιαφέρουσες και οι δύο αναμετρήσεις, με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πάμε λοιπόν να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από αυτές.

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Αρκάδες την περασμένη αγωνιστική, όπου με ανατροπή επικράτησαν εν τέλει με σκορ 1-2 επί της Λάρισας. Οι παίκτες του Αστέρα φάνηκαν να μην επηρεάζονται ιδιαίτερα από την μακρόχρονη διακοπή, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, έβγαλαν χαρακτήρα κι ανέτρεψαν στο τέλος το εις βάρος τους σκορ. Χαρακτήρα ωστόσο έβγαλε και ο Πανιώνιος, ο οποίος καίγεται για τους βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι κυανέρυθροι πήραν τεράστιο διπλό κόντρα στον Βόλο, αποτέλεσμα που τονώνει την ψυχολογία της ομάδας και αναπτερώνει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι σύμφωνα με τις αποδόσεις, όμως είναι ουσιαστικά αδιάφοροι. Θα στηρίξω ξανά το κίνητρο του Πανιωνίου.

Παναιτωλικός – Λάρισα

Ο Παναιτωλικός είναι η δεύτερη ομάδα που καίγεται για βαθμούς στην παρούσα φάση του πρωταθλήματος. Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους στα playouts, καθώς ηττήθηκαν στην έδρα της Λαμίας με 2-0. Πλέον ο Πανιώνιος μείωσε τη διαφορά του και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες στο στρατόπεδο των γηπεδούχων. Κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα και για τη Λάρισα, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο σκορ. Ο Παναιτωλικός έχει το κίνητρο απόψε, όμως και η Λάρισα δεν θα είναι αδιάφορη μετά την ήττα της πρεμιέρας. Θεωρώ πως το αμφίσκορο είναι εφικτό και θα το κρατήσω.

Τα προγνωστικά μου

19:30 | Αστέρας Τρ. – Πανιώνιος | Χ2 | 1,97*

20:00 | Παναιτωλικός – Λάρισα | GG | 1,93*

Όλες οι αγορές της Super League με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει