Bundesliga: Ολοκληρώνεται η αγωνιστική με ντέρμπι

Ολοκληρώνεται απόψε η αγωνιστική στη Γερμανία με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
koln fortuna

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Κυριακή σήμερα, 24 Μαΐου και ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική της Bundesliga με 3 αναμετρήσεις. Θα κάνω λοιπόν ένα πέρασμα από όλα τα παιχνίδια για να σας δώσω τις προτάσεις μου και τις στοιχηματικές επιλογές που αξίζει να κρατήσουμε από κάθε αναμέτρηση.

Σάλκε – Άουγκσμπουργκ

Ξεκινάω από την μεσημεριανή αναμέτρηση ανάμεσα στη Σάλκε και την Άουγκσμπουργκ. Εμφανώς επηρεασμένη από τη διακοπή η ομάδα της Σάλκε, η οποία γνώρισε τη συντριβή στο ντέρμπι κόντρα στην Ντόρτμουντ, θέλει να βγάλει αντίδραση σήμερα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς και πριν την διακοπή δεν τα πήγαινε ιδιαίτερα καλά. Με ήττα επέστρεψε και η Άουγκσμπουργκ, η οποία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκε το δεύτερο γκολ από τη Βόλφσμπουργκ και τελικά γνώρισε την εντός έδρας ήττα. Θέλουν πολύ την νίκη και οι δύο, για διαφορετικούς λόγους και σίγουρα θα παλέψουν γι’ αυτή. Αμυντικά πάντως δεν είναι και από τις πιο σταθερές ομάδες. Τα 2-3 γκολ δείχνουν καλή επιλογή.

Μάιντς – Λειψία

Στις 16:30, η Μάιντς υποδέχεται στην Opel Arena τη Λειψία. Έδειξαν χαρακτήρα οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Κολωνία και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ, κατάφεραν στο τέλος να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Λειψία από την άλλη δεν ήταν καλή, έμεινε στο 1-1 με τη Φράιμπουργκ και πλέον η κορυφή απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο. Μειώθηκαν πολύ οι πιθανότητές της για τον τίτλο, όμως η έξοδος στο Champions League παραμένει προτεραιότητα για την ομάδα. Πλέον στενεύουν τα περιθώρια για τη Λειψία, η οποία δεν μπορεί να γκελάρει ξανά. Η προϊστορία πάντως δείχνει μεγάλα σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, οπότε θα την στηρίξω. Αμφίσκορο λοιπόν, συνδυαστικά με over 2,5 γκολ στην αναμέτρηση.

Κολωνία – Φορτούνα Ντίσελντορφ

Τελευταία στάση στην Κολωνία, η οποία αντιμετωπίζει τη Φορτούνα, με το τοπικό ντέρμπι να κλείνει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής. Μεγάλη ευκαιρία να παραμείνει στο κυνήγι της 6άδας έχασε η Κολωνία, η οποία παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με δύο γκολ, εν τέλει ισοφαρίστηκε και πέταξε δύο βαθμούς στα σκουπίδια. Η Φορτούνα από την άλλη κόλλησε στο 0-0 με την Πάντερμπορν, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές, καθώς καμία ομάδα δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική. Η αποψινή αναμέτρηση είναι ντέρμπι μίσους, επομένως τα προγνωστικά είναι αρκετά δύσκολα. Η Κολωνία θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της, όμως και οι δύο ομάδες είναι ικανές και μπορούν να σκοράρουν. Για τον λόγο αυτό θα συνδυάσω 1Χ μαζί με αμφίσκορο.

Τα προγνωστικά μου

14:30 | Σάλκε – Άουγκσμπουργκ | 2-3 Goal | 2,00*

16:30 | Μάιντς – Λειψία | GG & Over 2,5 | 1,87*

19:00 | Κολωνία – Φορτούνα Ντίσελντορφ | 1Χ & GG | 2,05*

Όλες οι αναμετρήσεις του γερμανικού πρωταθλήματος στις καλύτερες αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει