Εσθονία: Παίζουμε με τα γκολ στην επανέναρξη

Ακόμα ένα πρωτάθλημα που επιστρέφει στη δράση. Σίγουρα δεν είναι από τα πιο εντυπωσιακά, όμως θα μας κρατήσει στοιχηματική συντροφιά.
Εσθονία: Παίζουμε με τα γκολ στην επανέναρξη

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters! Τρίτη σήμερα και όπως είναι λογικό, οι στοιχηματικές μας επιλογές είναι περιορισμένες στο κουπόνι. Σήμερα θα μας κάνουν παρέα οι Εσθονοί, που επιστρέφουν ξανά στη δράση. Το πρωτάθλημα κανονικά ξεκινάει τον Μάρτιο, όμως η κατάσταση με τον ιό τους οδήγησε στη διακοπή. Σέντρα λοιπόν απόψε, με προσοχή όμως λόγω της απραξίας.

Λέγκιον – Λεβάντια

Ξεκινάω λοιπόν με την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της βραδιάς, ανάμεσα στη νεοφώτιστη Λέγκιον και τη Λεβάντια που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι φέτος είναι αρκετά ενισχυμένοι, ενώ έχουν και τον ενθουσιασμό για σύμμαχο, καθώς θέλουν να κάνουν καλή πορεία φέτος στη μεγάλη κατηγορία. Η Λεβάντια από την άλλη είναι μεν το μεγάλο φαβορί, όμως απόψε θα έχει πολύ σημαντικές απουσίες, οι οποίες σε συνδυασμό με την αγωνιστική απραξία, ενδέχεται να τη δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ, μιας και η Λέγκιον παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην πρεμιέρα.

Κουρεσάρε – Νόμε Κάλιου

Την ίδια ώρα στο Kuressaare linnastaadion, η Κουρεσάρε υποδέχεται τη Νόμε Κάλιου. Με ήττα ξεκίνησαν τη σεζόν οι γηπεδούχοι, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Λεβάντια. Πέρσι χρειάστηκε τα μπαράζ για να παραμείνει στην κατηγορία και φέτος το πρώτο δείγμα γραφής της δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Σαφώς ανώτερη ομάδα η Νόμε Κάλιου, η οποία είναι και δικαιολογημένα το φαβορί απόψε, βάσει των αποδόσεων. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, ενώ πέρσι παρέμεινε αήττητη σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές εδώ είναι η αλήθεια, θα κρατήσω το 0-2 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι. 

Πάιντε – Τούλεβικ

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα για την Πάιντε, η οποία επικράτησε με 8-1 της Ταλίνα Κάλεβ, γι’ αυτό κι απόψε ο άσος είναι τόσο χαμηλά. Σίγουρα η εικόνα των γηπεδούχων ήταν πολύ καλή, όμως δεν είναι και η Ρεάλ. Η Τούλεβικ ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν και παρουσίασε αξιόλογη εικόνα στην πρεμιέρα, παρά την ήττα της. Θεωρώ τρομερή αδικία το σετ των αποδόσεων, καθώς δεν νομίζω πως η διαφορά των δύο ομάδων είναι τόσο μεγάλη. Κλίνω προς το αμφίσκορο, αφού θεωρώ πως μπορούν να πετύχουν από ένα γκολ και οι δύο ομάδες.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Λέγκιον – Λεβάντια | 2-3 Goal | 2,12*

19:00 | Κουρεσάρε – Νόμε Κάλιου | Σκορ οποιαδήποτε στιγμή 0-2 | 1,77*

19:30 | Πάιντε – Τούλεβικ | GG | 2,00*

Το πρωτάθλημα Εσθονίας παίζει μπάλα ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει