Μεσημέρι Σαββάτου και παίζουμε με τα γκολ

Σάββατο σήμερα και βρήκα δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για να παίξουμε με τα γκολ.
Μεσημέρι Σαββάτου και παίζουμε με τα γκολ

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Σάββατο σήμερα 9 Μαΐου και η κίνηση στο κουπόνι έχει αυξηθεί σημαντικά. Μην ξεχνάτε βέβαια πως σε λίγες μέρες επιστρέφει στη δράση και η Μπουντεσλίγκα, να μας βάλει ξανά σε ρυθμό. Έκανε πρεμιέρα η Κορέα χθες, ενώ φουλ δράση έχουμε και στη Λευκορωσία, που δεν έχει σταματήσει καθόλου όλο αυτό το διάστημα. Μελέτησα λοιπόν τα σημερινά παιχνίδια κι έβγαλα κάποιες προτάσεις για όποιον θέλει να ακολουθήσει.

Γκουανγκτζου – Σεονγκνάμ

Πρώτη στάση στην Κορέα και τη μεσημεριανή αναμέτρηση. Η νεοφώτιστη Γκουανγκτζού, υποδέχεται τη Σεονγκνάμ για την πρεμιέρα του κορεάτικου πρωταθλήματος. Έρχονται με ψυχολογία οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά την άνοδο θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα διατήρησε σταθερό κορμό, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο. Σημαντικές προσθήκες έκανε και η Σεονγκνάμ, όμως οι παίκτες είναι ξένοι και ίσως χρειαστούν κάποιο διάστημα για να εγκλιματιστούν. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση μιας και είναι αρχή ακόμα και δεν έχουμε πλήρη εικόνα των ομάδων.

Σλάβια Μοζίρ – Τορπέντο Ζόντινο

Επόμενη στάση στη Λευκορωσία και την αναμέτρηση για την πρώτη κατηγορία ανάμεσα στη Σλάβια Μοζίρ και την Τορπέντο Ζόντινο. Φουλ κίνητρο και οι δύο ομάδες σήμερα, που θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Τορπέντο βρίσκεται σε καλύτερη θέση βαθμολογικά, όμως και η Σλάβια δεν βρίσκεται μακριά, καθώς μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα την φέρνει στην 4άδα. Η άμυνα της Σλάβια δεν φημίζεται για τη σταθερότητά της, την ώρα που η Τορπέντο έχει τον τρόπο της να σκοράρει. Θεωρώ πως το αμφίσκορο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση.

Τα προγνωστικά μου

13:00 | Γκουανγκτζου – Σεονγκνάμ | 2-3 Goal | 1,95*

15:00 | Σλάβια Μοζίρ – Τορπέντο Ζόντινο | GG | 1,90*

Είσοδος στο site για να βρεις τις προτάσεις μου στις καλύτερες αποδόσεις!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει