Αργεντινή: Υπάρχει το κίνητρο, αλλά δεν αρκεί

Περιορισμένα και σήμερα τα παιχνίδια στο κουπόνι, με την Αργεντινή να έχει ξανά τον πρώτο λόγο.
union

Ακόμα μία μέρα που θα πορευτούμε με τα λίγα η σημερινή, καθώς δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά. Μόνο η Αργεντινή και η Τουρκία συνεχίζουν ακάθεκτες με παιχνίδια, όμως όπως φαίνεται θα έχουμε σύντομα κι εκεί αναβολή. Χθες μάλιστα δεν πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση της Ρίβερ στην Αργεντινή, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να απέχει για να προστατεύσει τους παίκτες της. Όπως και να έχει πάντως, με Αργεντινή θα ασχοληθώ και σήμερα και βλέπουμε.

Ουρακάν – Ταγέρες

Πήραν τα πάνω τους οι γηπεδούχοι στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος κι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με δύο σερί νίκες κόντρα σε Ιντεπεντιέντε και Μπάνφιλντ, χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ. Πολύ καλή η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και στις δύο αναμετρήσεις και πλέον έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι. Η Ταγέρες από την άλλη φαίνεται πως έχει ισχυρότερο κίνητρο καθώς κυνηγάει την έξοδο στις διεθνείς διοργανώσεις, όμως στις εκτός έδρας αναμετρήσεις βγάζει θεματάκια και δεν παρουσιάζεται το ίδιο δυνατή κι ανταγωνιστική. Δελεαστική η απόδοση στο αμφίσκορο, θα το ρισκάρω.

Ουνιόν Σάντα Φε – Άρσεναλ Σαραντί

Λίγη ώρα αργότερα, η Ουνιόν Σάντα Φε φιλοξενεί στο Estadio 15 de Abril, την Άρσεναλ Σαραντί. Προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι, που μετράνε μόλις 1 νίκη σε 7 παιχνίδια. Η εικόνα τους είναι κακή τόσο στην έδρα τους όσο και μακριά από αυτή, επομένως κι απόψε δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο προβάδισμα. Μόλις 1 νίκη σε 7 παιχνίδια και για την Άρσεναλ, η οποία έκλεισε με 3ποντο την κανονική διάρκεια, ενώ μέχρι εκείνη την ώρα παρέμενε χωρίς νίκη. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν το τρίποντο, όμως δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως η αναμέτρηση είναι οριακή και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα επιλέξω την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Τα προγνωστικά μου

20:30 | Ουρακάν – Ταγέρες | GG | 2,24*

22:45 | Ουνιόν Σάντα Φε – Άρσεναλ Σαραντί | HT X | 2,02*

Δες εδώ τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει