Έχει γκολ στη Β’ Γερμανίας

Ένα από τα ελάχιστα πρωταθλήματα που συνεχίζονται ακόμα, είναι αυτό της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, που έχει στο πρόγραμμα της Παρασκευής δύο αναμετρήσεις.
zweite liga

Οι επιλογές πλέον στο κουπόνι δεν είναι πολλές, αλλά ένα από τα πρωταθλήματα που συνεχίζει προς το παρόν ανεπηρέαστο από την έξαρση κορωνοϊού στη χώρα είναι στη Γερμανία η 2η κατηγορία.

Το αποψινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις, μία εκ των οποίων θεωρείται και ντέρμπι.

Γκρόιτερ Φιρτ – Αμβούργο

Μάχη στο Φιρτ ανάμεσα στην Γκρόιτερ και το Αμβούργο, με το ματς να αποτελεί ουσιαστικά έναν τελικό για τους γηπεδούχους αν θέλουν να ελπίζουν σε ένα πλασάρισμά τους στην 3η θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου. Από την άλλη, το Αμβούργο που κατέχει αυτή τη στιγμή αυτή τη θέση, ναι μεν θέλει να εξασφαλίσει τουλάχιστον αυτό το κεκτημένο, αλλά ο πραγματικός στόχος είναι η 2η θέση, για να αποφύγει τον σκόπελο με αγώνα κόντρα σε ομάδα Bundesliga. Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι ειδικά εντός έδρας διαμορφώνουν πολύ ανοιχτά παιχνίδια. Προέρχονται από την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Χολστάιν Κίελ, κόντρα στην οποία έμειναν στο 1-1 σε ένα ματς που προηγήθηκαν με την έναρξη του αγώνα, αλλά ισοφαρίστηκαν με πέναλτι. Μεγάλο αρνητικό, οι πολλές απουσίες που έχουν μαζευτεί και ειδικά στην άμυνα. Από την πλευρά του το Αμβούργο προέρχεται από ζόρικη εντός έδρας νίκη κόντρα στη Ρέγκενσμπουργκ με 2-1, καθώς μέχρι και στο 98’ της αναμέτρησης φλέρταρε με την ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους. Έστω και με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στις νίκες, καθώς μετρούσε τρία σερί ματς χωρίς θετικό αποτέλεσμα, όχι όμως ότι κατάφερε να πείσει κιόλας. Ειδικότερα αμυντικά υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Βλέποντας τη συμπεριφορά και των δύο ομάδων, αποφεύγουμε τα σημεία και πάμε στο Over που εμφανίστηκε πάρα πολλές φορές στα πρόσφατα ματς τους. Οι απουσίες της Φιρτ στην άμυνα, βοηθούν ακόμα περισσότερο στην επαλήθευση των γκολ.

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Όσναμπρικ

Μπορεί η Αρμίνια να μην διαθέτει το μεγάλο brand name του Αμβούργου ή της Στουτγκάρδης, αλλά απέδειξε σε ακόμα μία αγωνιστική υποχρέωση ότι φέτος είναι η πιο καλή ομάδα της κατηγορίας και κυρίως η πιο σοβαρή από όλες, παίζοντας στο 100% αυτό που ξέρει. Στο πλαίσιο αυτό, αντιμετώπισε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής τη Στουτγκάρδη εκτός έδρας και κατάφερε να αποδράσει αλώβητη με το τελικό 1-1. Παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ, έβγαλε χαρακτήρα και ισοφάρισε, μένοντας αήττητη μέσα στο 2020, έχοντας 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ό,τι ισχύει για την Αρμίνια, το ακριβώς αντίθετο είναι η Όσναμπρικ. Όχι μόνο μετρά οχτώ σερί ματς χωρίς νίκη, όχι μόνο η εικόνα της είναι όλο και χειρότερη, αλλά παρουσιάζει εικόνα διαλυμένης διαδήλωσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βέχεν από την οποία ηττήθηκε 6-2! Σημειωτέον, η Βέχεν με αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκε στα μπαράζ παραμονής στην κατηγορία! Επιπλέον, στο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-2, ενώ προ στιγμή το σκορ ήταν 5-1.

Τεράστια η διαφορά των δύο ομάδων. Η Αρμίνια μπορεί εκτός από τη νίκη, να σκοράρει και πάνω από μία φορά.

Τα προγνωστικά μου

19:30 | Γκρόιτερ Φιρτ – Αμβούργο | Over 2,5 | 1,73*
19:30 | Αρμίνια Μπίλεφελντ – Όσναμπρικ | 1 & Over 1,5 | 1,67*

Οι προτάσεις μου στις καλύτερες αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

Σε ενδιαφέρει