Λειψία – Τότεναμ: Με σημαντικές απουσίες οι Λονδρέζοι

Έκανε το πρώτο βήμα στο Λονδίνο η Λειψία κι απόψε θέλει να σφραγίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.
leipzig tottenham

Κουνάμε ξανά σεντόνι απόψε, καθώς ξεκινάνε τα επαναληπτικά παιχνίδια για τη φάση των “16” του Champions League. Απόψε η Λειψία υποδέχεται την Τότεναμ για τη ρεβάνς του 0-1 στο Λονδίνο. Η Λειψία έχει σίγουρα προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Πολύ καλά στάθηκε στο Λονδίνο η Λειψία και δίκαια πήρε την νίκη. Ίσως το τελικό 0-1 να την αδικεί, καθώς ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ενώ είχε και τον έλεγχο του αγώνα. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, όμως βρήκε απέναντί της τον εξαιρετικό Γιορίς που κράτησε ζωντανή την ομάδα του. Πίεσε, προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε στο πρώτο μέρος, με το γκολ να έρχεται τελικά από πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο. Η Τότεναμ άργησε πολύ να αντιδράσει και η μοναδική ίσως αξιόλογη φάση στο παιχνίδι ήταν το δοκάρι του Λο Σέλσο. Πρακτικά η Λειψία παίζει απόψε για δύο αποτελέσματα, καθώς και η ισοπαλία την βολεύει και της χαρίζει ουσιαστικά την πρόκριση. Η αλήθεια είναι πάντως πως το τελευταίο διάστημα δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, ειδικά στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Η Τότεναμ είναι υποχρεωμένη να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να κυνηγήσει το γκολ απόψε, καθώς το 0-1 του Λονδίνου δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια. Προβληματίζουν τα Σπιρούνια το τελευταίο διάστημα, καθώς ήδη μετράνε 5 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη. Μάλιστα το περασμένο Σάββατο έμειναν στο 1-1 κόντρα στην Μπέρνλι, ενώ τεράστια εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως παρατάχθηκε με 5 αμυντικούς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πλέον χάνει έδαφος στο πρωτάθλημα, στην μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο και θα πρέπει να σοβαρευτεί άμεσα αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν. Όπως είναι φυσικό έχει αρχίσει και η γκρίνια από μερίδα του κόσμου, ενώ ο Μουρίνιο άρχισε τα δικά του, “κράζοντας” τον Εντομπελέ. Ακόμα ένα πρόβλημα προέκυψε στην γραμμή κρούσης, με τον Μπερχβάιν που αποκτήθηκε τον Γενάρη να τίθεται εκτός δράσης και τον Πορτογάλο να καλείται να βρει λύσεις, αφού ήδη οι Κέιν και Σο είναι εκτός.

Η Τότεναμ πρέπει να ρισκάρει και να κυνηγήσει το γκολ, όμως η εικόνα της δεν είναι καθόλου ενθαρρυντική το τελευταίο διάστημα. Θεωρώ πολύ δύσκολο να φύγει με το διπλό απόψε και όπως φαίνεται την ίδια άποψη έχουν και οι bookmakers. Βέβαια για παιχνίδι των “16”, ο άσος είναι υπερβολικά χαμηλά θεωρώ οπότε θα τον συνδυάσω με over 2,5 γκολ, καθώς πιστεύω πως θα κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες τα γκολ. Επίσης θεωρώ πως αξίζει μερικά ψιλά και η επιλογή για over 4,5 κάρτες στην αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά και στο Λονδίνο και σήμερα πιστεύω πως θα ξαναδούμε δυνατές μομοναχίες.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Λειψία – Τότεναμ | 1 & Over 2,5 | 2,10*

22:00 | Λειψία – Τότεναμ | Over 4,5 κάρτες | 1,97*

Λειψία – Τότεναμ με τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει