Επιστροφή στην κορυφή θέλει η Ρεάλ, μάχη για την Ευρώπη στη Γαλλία

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.
betis madrid

Καλημέρα στην παρέα. Εξαιρετικά τα πήγαμε χθες, πιάνοντας την βάση στην Αγγλία, ενώ στις υπόλοιπες προτάσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα έγινε το 4/5 και όποιος ακολούθησε βγήκε σίγουρα κερδισμένος. Συνεχίζω λοιπόν και σήμερα, ετοιμάζομαι για την καθιερωμένη μου βόλτα στην Ευρώπη, όπου έχω ξεχωρίσει κάποια ιδιαίτερα και πολύ παιχνίδια. Έτοιμοι; Ξεκινάμε!

Πρώτη αναμέτρηση για σήμερα είναι το βαυαρικό ντέρμπι ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Άουγκσμπουργκ. Έχουν πιάσει κορυφή οι γηπεδούχοι και θέλουν την νίκη σήμερα για να διατηρηθούν εκεί. Αήττητη εδώ και 10 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις παραμένει η ομάδα του Φλικ, που φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματά της και αναμένεται να συνεχίσει στο ίδιο στυλ κι απόψε. Η Άουγκσμπουργκ δεν πείθει και ειδικά εκτός έδρας παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματική, ενώ δέχεται γκολ με ευκολία. Η Μπάγερν δεν έχει Ευρώπη αυτή την εβδομάδα, επομένως μπορεί να μείνει αναπόσπαστη στο σημερινό παιχνίδι. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, θα προτιμήσω την επιλογή για over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αφού περιμένω τους παίκτες του Φλικ να μπουν δυνατά στο παιχνίδι.

Περνάω στην Ισπανία και το ζευγάρι Λεβάντε – Γρανάδα. Σίγουρα ξενερωμένη η Γρανάδα, η οποία παρά την νίκη της με 2-1 επί της Μπιλμπάο αποκλείστηκε, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί. Η λογική λέει πως θα ψάξει αντίδραση, όμως εκτός έδρας φέτος δεν εντυπωσιάζει. Η Λεβάντε το τελευταίο διάστημα προβληματίζει ιδιαίτερα με την εικόνα που παρουσιάζει, όμως στα 2 τελευταία εντός μετράει ισάριθμες νίκες και μάλιστα η τελευταία ήταν κόντρα στη Ρεάλ. Θεωρώ πως ο άσος έχει κι απόψε το προβάδισμα και λέω να τον στηρίξω.

Παραμένω στην Ισπανία, όπου η Μπέτις φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Χρειάζονται οπωσδήποτε την νίκη οι Μαδριλένοι απόψε, για να επανέλθουν στην κορυφή, καθώς η Μπαρτσελόνα κέρδισε χθες. Εφτά σερί παιχνίδια χωρίς νίκη για την Μπέτις, η οποία στα μετόπισθεν παρουσιάζεται αρκετά αφελής και δέχεται με σχετική ευκολία φάσεις και γκολ. Η Ρεάλ έρχεται με ψυχολογία από το El Clasico, όμως έχει σημαντικές απουσίες που θα δυσκολέψουν το έργο της. Σε καλή απόδοση το διπλό, θα το συνδυάσω με over 1,5 γκολ για να φτάσει στον διπλασιασμό.

Τελευταία στάση για σήμερα στη Γαλλία, όπου η Λιλ αντιμετωπίζει τη Λυών. Τρομερά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, καθώς οι δύο ομάδες παλεύουν για την ευρωπαϊκή έξοδο και σίγουρα το αποψινό αποτέλεσμα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Εντός 4άδας η Λιλ, ενώ στην 7η θέση και το -6 ακολουθεί η Λυών. Εντός έδρας η Λιλ είναι πολύ δυνατή φέτος, ενώ δέχεται με δυσκολία γκολ. Από την άλλη η Λυών παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο μακριά από το γήπεδό της, όμως έρχεται από 3 σερί πολύ δύσκολα παιχνίδια κι αναμένεται να εμφανιστεί κουρασμένη. Έχουν πάντως ποιότητα μεσοεπιθετικά οι φιλοξενούμενοι, οπότε θεωρώ πολύ πιθανό το αμφίσκορο.

Τα προγνωστικά μου

16:30 | Μπάγερν Μ. – Άουγκσμπουργκ | HT Over 1,5 | 1,70*

17:00 | Λεβάντε – Γρανάδα | 1 | 2,07*

22:00 | Μπέτις – Ρεάλ | 2 & Over 1,5 | 2,00*

22:00 | Λιλ – Λυών | GG | 1,85*

Οι προτάσεις μου στις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει