Σοκ! Live οι συνεδριάσεις ΕΠΟ, Σ. Λιγκ με Τανιμανίδη!

Κάνουμε πλάκα στην… πλάκα που έχει το ποδόσφαιρο να είναι πρωταγωνιστές όποιοι άλλοι, πλην των ποδοσφαιριστών
tanimanidhs

Σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 0-0 στο Φάληρο, για το κύπελλο Ελλάδος. Ουδείς ασχολείται! Το μακράν ζητούμενο και προσφερόμενο από τον Τύπο, είναι αν θ’ αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό, για τα επεισόδια στο ματς πρωταθλήματος.
Κι ακόμα, αν θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ για το «ντου» των οπαδών του στην θύρα των επισήμων στα Γιάννινα. Ο Ολυμπιακός μιλάει για σκάνδαλο εκ των προτέρων αν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών. Η μπαχαλώδης κατάσταση έχει πολλούς «πατεράδες», αλλά σήμερα έχω διάθεση για πλάκα. Διότι μόνο στην πλάκα μπορεί να τα πάρει όλα αυτά ένας σοβαρός άνθρωπος.
Επειδή, λοιπόν, με το ποδόσφαιρο ουδείς ασχολείται, η συνδρομητική τηλεόραση μειώνει τα χρήματα κι άλλος τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων δεν υπάρχει και μιας το κέντρο βάρος του ποδοσφαίρου έχει μετατοπιστεί στα γραφεία, προτείνω τα εξής:
Οι συνεδριάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων του ποδοσφαίρου, θα πουληθούν σε όποιο τηλεοπτικό κανάλι δώσει τα περισσότερα. Όταν θα εκδικαστεί από τη Σούπερ Λιγκ η υπόθεση του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με την ΑΕΚ, να μεταδοθεί απ ευθείας η διαδικασία.
Ποιο κανάλι δεν θα θελήσει να πάρει αυτά τα δικαιώματα, να βλέπει τους δικηγόρους να πλακώνονται; Θα αναστενάξουν τα κοντέρ της τηλεθέασης. Το ίδιο και στην επιτροπή εφέσεων. Στο διαιτητικό. Παντού. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, (ΕΕΑ) δεν μπορεί να πουλήσει τηλεοπτικά δικαιώματα; Ένα εκατομμυριάκι στο νερό, για όλη τη σεζόν.
Έτσι θα λυθεί μια και καλή το οικονομικό πρόβλημα του ποδοσφαίρου. Η κάθε συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ, μπορεί να πουληθεί 100.000 ευρώ στο πολύ άνετο. Κι αν μπει όρος ότι διπλασιάζεται το ποσό αν βρεθούν στην συνεδρίαση Σαββίδης, Μελισσανίδης και Μαρινάκης, μιλάμε για χοντρές κονόμες.
Η ερώτηση είναι σοβαρή: Αν την ίδια στιγμή που γίνεται το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, συνεδριάζει σε επ’ ευθείας τηλεοπτική σύνδεση κι η αρμόδια επιτροπή τιμωρίας του Ολυμπιακού που κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, τι θα προτιμήσει να δει ο λαός; Τον Πρίγιοβιτς και το Μιραλάς; Όχι, βέβαια.
Ποιο κανάλι δεν θα πλήρωνε όσα κι όσα να δει live μια συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ; Ποιο «Survivor» και αηδίες. Τι να μας πει αυτή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μπροστά στον Γραμμένο, που θα λέει ότι η εξυγίανση του ποδοσφαίρου είναι γεγονός;
Να γίνεται σόου στις συνεδριάσεις της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ και των δικαιοδοτικών οργάνων. Να βρεθεί, φυσικά κι ένας Τανιμανίδης για την περιγραφή. Κι όταν η κουβέντα ανάβει, να λέει του Γραμμένου, «κύριε πρόεδρε, σταματήστε την ομιλία σας, να πάμε σε διαφημίσεις και επανερχόμαστε».
Χάνεται, δηλαδή, ένα σόου στο μπάσκετ, όταν βρίσκονται μπροστά στο ακροατήριο οι Αγγελόπουλοι με τον Γιαννακόπουλο; Μέχρι κι ένα εκατομμύριο το επεισόδιο μπορεί να πληρώσει ο Φουρθιώτης για τέτοια θέαμα. Θα επανέλθω με καινούργιες ιδέες για να λυθεί μια κι έξω το οικονομικό πρόβλημα του ελληνικού αθλητισμού.

Σε ενδιαφέρει

?AffiliateCode= &CID=&DID=&TID=&PID=&LNG=

Στοίχημα στο infobeto.com