ΟΣΦΠ – ΑΕΚ: δηλώσεις σαν τις επαναλήψεις του «Μπακαλόγατου»

Ο Μπουλμέτης έχει σούπερ ευκαιρία να φτιάξει μία ταινία για Όσκαρ
ΟΣΦΠ – ΑΕΚ: δηλώσεις σαν τις επαναλήψεις του «Μπακαλόγατου»

Ωραίο ζευγάρι έβγαλε η κλήρωση του κυπέλλου. Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Η χαρά των αθλητικών συντακτών, των αθλητικών εφημερίδων, των αθλητικών σάιτ, των πολιτικών εφημερίδων και σάιτ. Όλα καλά. Μέχρι να γίνουν τα παιχνίδια των Φεβρουάριο και τουλάχιστον για 40 μέρες μετά, θα υπάρχει «ψωμάκι».
Είναι τόσο προβλέψιμο του σενάριο που θα «παιχτεί» μέχρι τότε, αλλά σαν τις παλιές ελληνικές ταινίες. Δεν τις βαριέσαι ποτέ. Ο ελληνικός λαός έχει δει τουλάχιστον 200 φορές το «Μπακαλόγατο» με τον αείμνηστο Χατζηχρήστο, αλλά κι ακόμα μία, δεν βλάπτει. Έτσι ακριβώς θα γίνει και με τα δυο ντέρμπι.
Ήδη, από την πρώτη στιγμή άρχισαν τα «ωραία». Ο Αγραφιώτης του Ολυμπιακού μίλησε για «Στυλιάρες», μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Η ΑΕΚ απάντησε ότι δεν… απαντάει σε ανεπάγγελτους. Ο Ολυμπιακός δια του υπεύθυνου επικοινωνίας… μίλησε για «λαθρέμπορους και τροφίμους του Κορυδαλλού». Υπάρχει καλύτερο σενάριο;
Γιατί οι «από δω» κι «απ εκεί» τα λένε όλα αυτά; Διότι τέτοια θέλει ν’ ακούσει ο κόσμος. Αν ο κόσμος ήθελε ν’ ακούσει κάτι διαφορετικό, δεν θα τα έλεγαν αυτά. Λοιπόν, αφού αυτό το πράγμα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, ας το απολαύσουμε.
Στον επικοινωνιακό «πόλεμο», οι μεν και οι δε, δεν πρέπει να σπαταλούν και πολύ φαιά ουσία για να… επικοινωνήσουν τα ίδια και τα ίδια. του συρμού θα είναι όλες οι «κατηγορίες». Μπορεί στο παιχνίδι να εμπλακούν και ο Μελισσανίδης με το Μαρινάκη. Αν γίνει αυτό, τότε έτσι κι έχει λίγο χρόνο ο Μπουλμέτης, μπορεί να φτιάξει κωμωδία για… Όσκαρ.
Διότι, όπως θα έχετε καταλάβει, μπάλα δεν παίζουνε Ολυμπιακός και ΑΕΚ, αλλά ο Μελισσανίδης με το Μαρινάκη. Παικταράδες έχουν και οι δυο ομάδες, αλλά όχι τόσο που να επηρεάσουν τις όποιες δηλώσεις των αφεντικών.
Στο μυαλό μου έρχεται η γνωστή διαφήμιση το Μετρό, μεταξύ ενός «κόκκινου» κι ενός «πράσινου». Που λέει ο ένας «θα χαρούμε να μας ξανακερδίσετε και την επόμενη φορά». Και του απαντά ο άλλος «είστε ευγενής».
Δυστυχώς, μόνο στην πλάκα μπορούμε να πάρουμε τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Στο μεταξύ, όταν θα γίνονται τα παιχνίδια, κάποιοι «πολιτικοί», θα έχουν κατά νου πώς προσποριστούν οφέλη από την όλη κόντρα. To be continued…

Σε ενδιαφέρει

?AffiliateCode= &CID=&DID=&TID=&PID=&LNG=

Στοίχημα στο infobeto.com