Το ‘παιχνίδι’… ξεχείλωσε

Τον πρόεδρο που έφερε Μιραλάς, Πρίγιοβιτς θα πιστέψουν οι οπαδοί των δυο ομάδων
savvidis marinakis

Η έκταση που πήραν οι δηλώσεις του Β. Μαρινάκη για τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Καταλανού Όσκαρ Γκαρσία, καθώς κι οι απαντήσεις από το βορρά, καταδεικνύουν με το πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, ότι το «παιχνίδι» έχει ξεχειλώσει και δε μαζεύεται.

Το «παιχνίδι» άνοιξε. Κι όταν ένα παιχνίδι «ανοίγει», τότε όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Νίκη, ισοπαλία, ήττα, ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που έχουν ένα σοβαρό εκτόπισμα στην ελληνική κοινωνία του ποδοσφαίρου, όπως ο Β. Μαρινάκης με τον Ιβ. Σαββίδη.

Οι δυο ιδιοκτήτες – μεγαλομέτοχοι μπορούν να επηρεάσουν κόσμο και κοσμάκη. Είναι, πλέον, στην ελληνική κοινωνία, οι μόνοι στους οποίους ο απλός φίλαθλος και οπαδός, μπορεί να εμπιστευτεί. Δίνουν λεφτά, κάνουν μεταγραφές. Απτά, χειροπιαστά πράγματα.

Όταν οι τεράστιες τιφοζερίες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ακούν τόσα χρόνια ότι τα μνημόνια ήταν για το… καλό μας και «η ανάπτυξη έρχεται», την ίδια στιγμή που το εισόδημα μειώνεται από την υπερφορολόγηση, ποιον να πιστέψουν; Τον πρόεδρό τους θα πιστέψουν, που βάζει το χέρι στην τσέπη και φέρνει το Μιραλάς και τον Πρίγιοβιτς.

Κι αφού ο κόσμος αποστρέφεται την πολιτική, ποδηγετείτε πανεύκολα από τους δυο «ηγεμόνες» του, που τηρούν τις υποσχέσεις τους και φέρνουν παικταράδες. Δυστυχώς, εκεί έχει καταντήσει η ελληνική κοινωνία κι ο «Μπερλουσκονισμός» μας χτυπάει την πόρτα, όπως έγραψα πρόσφατα.

Από τη στιγμή που οι οπαδοί των δυο ομάδων είναι ενταγμένοι στο «άρμα» της «προεδράρας», δρουν σύμφωνα με τις εντολές τους. Κι επειδή το ποδόσφαιρο είναι μάζα, άρα πολιτική, έχουμε να δούμε πράματα και θάματα μέχρι τις εκλογές, όποτε κι αυτές διεξαχθούν.

Υπάρχει… φρένο; Θαρρώ πως όχι, πια. Δεν υπάρχει. Η Ελλάδα πήρε αυτή την κατεύθυνση και δεν υπάρχει επιστροφή. Τέλος. Οι πρόεδροι είναι γνωστοί μεταπράτες του συναισθήματος των οπαδών γιατί κανένας άλλος φορές δεν μπορεί να το επιτύχει…

Σε ενδιαφέρει

?AffiliateCode= &CID=&DID=&TID=&PID=&LNG=

Στοίχημα στο infobeto.com