Ο Μαρινάκης «ένοχος» και «αθώος» των συνειδήσεων…

Χωρίς καν να έχει γίνει δίκη, τα «στρατόπεδα» τον έχουν καταδικάσει η αθωώσει
marinakis

Είναι πράγματι, τραγικό, στα τόσα και τόσα τραγικά που συμβαίνουν σ’ αυτή τη χώρα. Έγινε, λοιπόν, μία αίτηση αναίρεσης του βουλεύματος για το Β. Μαρινάκη. Διαβάζοντας την «επικοινωνία» του ενός και του άλλου «στρατοπέδου» σε πιάνει απελπισία.
Οι μεν πανηγυρίζουν για την αναίρεση του βουλεύματος κι οι άλλοι κραυγάζουν! Ένας ανυποψίαστος πολίτης έχει πειστεί από τους μεν ότι ο Μαρινάκης είναι ένοχος και από τους δε, ότι είναι αθώος! Χωρίς καν να υπάρξει δίκη!
Ο όλος χειρισμός του θέματος δεν είναι τίποτα περισσότερο από ασέβεια προς την ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Διότι ο Μαρινάκης είναι «ένοχος» και «αθώος»… μαζί διότι το ζητούμενο δεν είναι τι θ’ αποφασίσει το δικαστήριο, αλλά η… συνείδηση των οπαδών, των πολιτών γενικότερα.
Αυτό είναι το ζητούμενο στην σύγχρονη εποχή. Η παρέμβαση στην συνείδηση των πολιτών. Αν κάποιος έχει πειστεί με όσα διαβάζει ότι ο Μαρινάκης είναι ένοχος, μία αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου θα τον εξοργίσει!
Αν κάποιος έχει πειστεί ότι ο Μαρινάκης είναι αθώος, μία καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, επίσης θα τον εξοργίσει και θα τα βάλει με τη δικαιοσύνη, την εξουσία, τους πολιτικούς κλπ.
Υπάρχουν κανόνες, αρχές, θέσφατα στην Ελλάδα; Η απάντηση είναι κατηγορηματικά «όχι». Κι όταν μία κοινωνία εμπιστεύεται περισσότερο τα «στρατόπεδα» και λιγότερο τους θεσμούς, ειδικά αυτόν της δικαιοσύνης, τότε τι μέλλον μπορεί να έχει;
Θα αναρωτηθείτε: Με τους θεσμούς… όλα καλά; Δεν… εξόκειλαν ποτέ; Η απάντηση είναι θετική. Κι επειδή είναι θετική, ο καθένας «νομιμοποιείται» να κάνει και να γράφει ό,τι νομίζει προκειμένου να ταΐσει με… σανό τους «πελάτες» του…

Σε ενδιαφέρει

?AffiliateCode= &CID=&DID=&TID=&PID=&LNG=

Στοίχημα στο infobeto.com