Τσίπρας, Μητσοτάκης και οι ‘φραγκάτοι – σωτήρες’ του ΠΑΟ

Πρώτο το betsmasters.gr αποκάλυψε την ανάμειξη των κομμάτων μετά την παραίτηση Αλαφούζου
vouli

Να παινέψουμε και τα γένια μας. Στις 22 Σεπτεμβρίου το betsmasters.gr έγραψε ότι ο Αλαφούζος «τελείωσε» από τον Παναθηναϊκό και τώρα, αναλαμβάνουν τα… κόμματα. . Σήμερα, τέλος του μήνα, διαβάζουμε στον Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, ότι ο Τσίπρας ενδιαφέρεται για την διάδοχη κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση.

Ο πρωθυπουργός, λοιπόν, Αλέξης Τσίπρας ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, γιατί, λέει, δεν θέλει να «σκάσει» στα χέρια του η διάλυση του ιστορικού σωματείου. Ερώτηση: Από την στιγμή που ενδιαφέρεται ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης, είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρεται; Υπάρχει στην πολιτική δράση χωρίς ισοδύναμη αντίδραση; Όχι, βέβαια.

Στις 22 Σεπτεμβρίου γράψαμε ότι τα κόμματα ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλουν να τοποθετήσουν εκεί τους «δικούς τους» λεφτάδες. Έχουν και τα δυο μεγάλα κόμματα φίλους «φραγκάτους». Πώς θα τους πείσουν, όμως, να βάλουν τα λεφτά τους στον ιστορικό σύλλογο, που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά, ισπανικά, αγγλικά, πορτογαλικά κλπ.;

Επειδή, όμως, κανένας «φραγκάτος» δεν έχει για «πέταμα» τα λεφτά του, – διότι για να γίνει «φραγκάτος» σημαίνει ότι «κόβει» το μυαλό του – για να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό και να τον «σώσει», θα πρέπει να τα πάρει πίσω. Από τον Παναθηναϊκό, αποκλείεται, είναι «βαρέλι δίχως πάτο». Από πού θα τα πάρει; Από την… ανάπτυξη. Ναι, αυτή την ανάπτυξη που χρόνια τώρα… έρχεται.

Οι φίλα προκείμενοι στην κυβέρνηση «φραγκάτοι», έχουν μία προτεραιότητα, αυτό είναι αλήθεια. Ο πρωθυπουργός, λέει το ρεπορτάζ, «ξέθαψε» τα σχέδια για την κατασκευή γηπέδου στο Γουδή. Για «προίκα», δηλαδή, στον υποψήφιο αγοραστή. Οι φίλα προσκείμενοι στην αντιπολίτευση περιμένουν να «πέσει» η κυβέρνηση για να επωφεληθούν. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Φυσικά, όποιος πολιτικός κι αν «σώσει» τον Παναθηναϊκό, θα το… επικοινωνήσει στο λαό, διότι αυτό είναι το κυρίως ζητούμενο στην πολιτική. Η επικοινωνία. Γι αυτό κι ο Τσίπρας «ψάχνεται» με τον Παναθηναϊκό. Κι όταν με το καλό βρεθεί ο αγοραστής, θα καταλάβουμε ποιος τον βρήκε, από τις αντιδράσεις του «χαμένου».

Η ουσία, φυσικά, για τον αγνό οπαδό του Παναθηναϊκού είναι η σωτηρία του συλλόγου. Δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα τον σώσει, αρκεί να τον σώσει. Ούτε χρησιμοποιεί ως κριτήριο την σωτηρία της ομάδας του για να ψηφίσει… ανάλογα στις βουλευτικές εκλογές. Το κριτήριο θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο η τσέπη του. Πόσοι, όμως, είναι αυτοί στην Ελλάδα; Είναι οι περισσότεροι ή οι λίγοι;

Σε ενδιαφέρει

Στοίχημα στο infobeto.com