Βροχή γκολ σε Super League και Γαλλία

maxresdefault

Αρκετά τα ντέρμπι στο σημερινό κουπόνι και παραδέχομαι πως τραβάνε το ενδιαφέρον μας. Στη μάχη των Play offs ρίχνονται οι ομάδες της Super League με τον Ολυμπιακό να έχει σαφές προβάδισμα στην υπόθεση τίτλος. Από εκεί και πέρα περιμένουμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις καθώς τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι ανοικτά. Από εκεί και πέρα η Μπαρτσελόνα έχει πάρει φόρα και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Ανοέτα. Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει το γαλλικό ντέρμπι με τη Λυών να φιλοξενεί τη Παρί Σεν Ζερμέν και τον νικητή να μένει στο κυνήγι της Λιλ. Εμείς προτείνουμε και εσύ αποφασίζεις.

Ολυμπιακός – Άρης

Ίσως το πιο ανοικτό ματς της 1ης αγωνιστικής των Play offs της Super League. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στο Emirates επί της Άρσεναλ και η ψυχολογία είναι στα ουράνια. Είναι πιθανότατα ο πρωταθλητής και φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα το επιβεβαιώσει στις επόμενες αγωνιστικές. Με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει κατά βούληση μπορεί να δώσει άνετα το Over 2.5. Ο Άρης δεν κατεβαίνει με άγχος στο παιχνίδι καθώς δεν είναι από αυτά που θα κρίνουν το μέλλον του. Οι κίτρινοι παρουσίασαν ένα αξιόμαχο σύνολο και μπορούν να σκοράρουν στον Πειραιά όπως έκαναν και στην κανονική διάρκεια. Για τους πιο τολμηρούς όπως εγώ το Over 1.5 Ημίχρονο πληρώνει εξαιρετικά. Η προϊστορία έχει τέρματα με τα 7/9 τελευταία ματς να έχουν πάει σε μεγάλο σκορ.

Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα κάνει την ύστατη προσπάθεια να πιάσει κορυφή στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα την έχουν φέρει σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Η συνέχεια περνάει μέσα από την έδρα της Σοσιεδάδ που κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δύσκολη αποστολή αλλά υπάρχουν απουσίες στο στρατόπεδο των γηπεδούχων. Τα 61 γκολ στην επίθεση της Μπαρτσελόνα δείχνουν την άνεση που βρίσκουν δίχτυα. Αν κρατήσουν στα μετόπισθεν μπορεί να έρθει η νίκη που πληρώνει καλά. Η Σοσιεδάδ καλείται να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου καιρού. Με 1 ήττα στα 6 τελευταία παιχνίδια εντός συνόρων δείχνουν ικανοί να γκρεμίσουν τα όνειρα των Καταλανών αλλά δεν ξέρω πόσο θα επηρεαστούν από τις πολλές απουσίες. Το διπλό ανοίγει στο διαδίκτυο σε αποδόσεις κοντά στο 2.00! Για μένα υπάρχει Value bet εδώ και θα το προσθέσω στο κουπόνι μου.

Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν

Ντέρμπι με τα όλα του στο γαλλικό πρωτάθλημα καθώς Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν το τρίποντο για να κυνηγήσουν τον τίτλο. Αμφότερες βρίσκονται 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λιλ και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Η Λυών είναι ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας και μπορεί να καταβάλλει το εμπόδιο της Παρί. Οι γηπεδούχοι συγκεντρώνονται στο πρωτάθλημα και σίγουρα έχουν μέρες ξεκούραση από τους αντιπάλους τους. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάποιες απουσίες αλλά με το ρόστερ που διαθέτει μπορεί να τις ξεπεράσει. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς πολλές μέρες ξεκούραση καλούνται να πάρουν το ντέρμπι για να μείνουν σε απόσταση βολής από τη Λιλ. Η επιθετική ικανότητα των Παριζιάνων είναι δεδομένη και εκεί θα στηριχτεί για το αποτέλεσμα. Λογικά το Over 2.5 έχει πολλές πιθανότητες και θα το επιλέξω παρά τον χαρακτήρα του αγώνα. Η παράδοση έχει μεγάλα σκορ και το κρατάω ως θετικό στοιχείο στην επιλογή μου.

Τα προγνωστικά μου

17:15 | Ολυμπιακός – Άρης | Over 2.5 | 2.30
17:15 | Ολυμπιακός – Άρης | Over 1.5 Ημιχ | 2.75
22:00 | Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα | 2 | 1.97
22:00 | Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν | Goal & Over 2.5 | 1.71

 

 

 

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

Σε ενδιαφέρει