Την επόμενη εβδομάδα κι οι ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις

Την επόμενη εβδομάδα κι οι ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις

Σε λίγα 24ωρα οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζονται με τον 2ο γύρο. Σε αυτόν θα έχουμε συμμετοχή και των ελληνικών ομάδων. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης θα δώσουν μάχες στο Champions League και στο Conference League. Οι αγώνες αυτοί γενικότερα είναι κάθε χρόνο το προοίμιο και για την έναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων.

 

Οι βασικοί διεκδικητές του Ελληνικού Πρωταθλήματος

Οι «ερυθρόλευκοι» για τρίτη στη σειρά σεζόν κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας, πιστοποιώντας ότι είναι η κορυφαία ομάδα του ελληνικού ποδόσφαιρου για μία ακόμα σεζόν. Μετά την διετία 2017-19, όταν και σήκωσαν την κούπα του πρωταθλήματος κατά σειρά η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός επέστρεψε δυναμικά συμπληρώνοντας πλέον τρία χρόνια, με τον τίτλο να μένει… Πειραιά. Και φέτος οι πρωταθλητές ξεκινούν την υπεράσπιση των «σκήπτρων» τους έχοντας τον ρόλο του φαβορί. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο στόχο το να… αμφισβητήσει αυτή την πρωτοκαθεδρία, ενώ η ΑΕΚ θέλει να συνδυάσει την επιστροφή στην φυσική της έδρα και το νέο γήπεδο με την κούπα του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός διατήρησε σε μεγάλο ποσοστό την περσινή «συνταγή» που τον έχρισε Κυπελλούχο, ενώ ο Άρης «χτίζει» τη νέα του ομάδα υπό τις οδηγίες του Χέρμαν Μπούργος.

 

 

Premier League: Σέντρα στις 5 Αυγούστου

Με τις ομάδες να βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας, αρκετοί είναι αυτοί που ήδη έχουν μαρκάρει την έναρξη της Premier League. Το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, ξεκινά στις 5 Αυγούστου. Στις 22:00 η Κρίσταλ Πάλας αντιμετωπίζει την Άρσεναλ, που θέλει να κάνει το απόλυτο «restart». Για τον λόγο αυτό άλλωστε αποκτήθηκε ο Γκάμπριελ Ζέσους, που έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» ξεκινούν άλλη μία σεζόν ως το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κύρια ανταγωνίστρια και πάλι η Λίβερπουλ που ζει στη μετά – Μανέ εποχή και πλέον όλοι περιμένουν να δουν αν θα επανέλθει η Τσέλσι στο… δίπολο της κορυφής ή αν η Τότεναμ με το «χτίσιμο» του Αντόνιο Κόντε, μπορεί να κάνει υψηλές… πτήσεις!

 

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε ενδιαφέρει