Μόνιμες άδειες για online στοίχημα στην Ελλάδα

18 Σεπ 201716:11Νόμιμο στοίχημα

Online-gaming2

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα θα έχουμε το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες των… λαγωνικών του betmasters.

Μέχρι και το τέλος του 2017, είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση να έχει ψηφίσει σχέδιο νόμου, για την τελική ρύθμιση της αγοράς διαδικτυακών παιγνίων, με στόχο φυσικά την συγκέντρωση χρημάτων από τη φορολογία στις online εταιρίες. Η κυβέρνηση είχε εξαγγείλει αυτές τις ενέργειες από το 2015, αλλά δεν είχε προχωρήσει, λόγω της κατάστασης που όλοι γνωρίζουμε, με τα capital controls και την ένταση της κρίσης.

Μέσα στο 2016, το ελληνικό κράτος εισέπραξε πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ (35 εκατ. ο Stoiximan (κλικ εδώ), 30 εκατομμύρια η B2B (BetShop (κλικ εδώ)) και σχεδόν 10 εκατ. όλες οι άλλες μαζί) από τη φορολογία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, με προσωρινή άδεια. Στόχος, είναι τα έσοδα να διπλασιαστούν, ενώ παράλληλα, θα υπάρξει και προστασία του παίκτη - καταναλωτή, αφού μόνιμη άδεια θα πάρουν μόνο αξιόπιστες και εντελώς διαφανείς εταιρίες.

Τα κριτήρια για τις νέες άδειες που θα δωθούν θα είναι πολύ αυστηρά, ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή μόνο των εταιριών που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν άριστες υπηρεσίες στον καταναλωτή και φυσικά θα μπορούν να πληρώνουν και τους φόρους τους στο ελληνικό κράτος.

Έτσι, είμαστε όλοι σε αναμονή για να δούμε τις εξελίξεις με τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος online και ότι νεότερο θα το μαθαίνετε πρώτοι από το betmasters.gr.