Τελικά αυτό το πρωτάθλημα ποιος θα το πάρει; (Αποδόσεις για στοίχημα)

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ είναι πολύ κοντά μετά και την 6η αγωνιστική, ενώ οι Ατρόμητος, Άρης και Παναθηναϊκός, παραμένουν στο κόλπο.
super league

Τέλειωσε η τριλογία των ντέρμπι μεταξύ των τριών βασικών διεκδικητών του τίτλου και σίγουρα μεγάλος κερδισμένος είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” έχει κάνει το έξι στα έξι και πολύ γρήγορα έσβησε το -2 από την περσινή χρονιά. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που κάνουν τον ΠΑΟΚ φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια, αλλά η σιγουριά που δείχνει η ομάδα του Λουτσέσκου ως τώρα.

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα πόντο στα δύο μεγάλα ντέρμπι, αλλά τα δύο γκολ που έχει πετύχει στο 92′, κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο, τον κρατάνε πολύ κοντά στην κορυφή. Πάντως, το πρώτο που πρέπει να κοιτάξει ο Ολυμπιακός είναι να μείνει ψύχραιμος και είναι σίγουρο πως ο χρόνος θα δουλεύει γι’ αυτόν, αφού είναι μια ολοκαίνουρια ομάδα.

Η ΑΕΚ, ουσιαστικά έχει γκελάρει μόνο μία φορά, αυτή με το Χ κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ήττα στην Τούμπα είναι από αυτές που λέμε οτι είναι προγραμματισμένες, ενώ έχει βγάλει και δύσκολο πρόγραμμα, κερδίζοντας τους Αστέρα και ΟΦΗ εκτός έδρας. Κανείς δεν μπορεί να την βγάλει εύκολα νοκ άουτ.

Η έκπληξη του πρωταθλήματος ως τώρα είναι σαφώς ο Ατρόμητος, ο οποίος φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας μαζί με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, ακόμη δεν έχει παίξει με τους τρεις της κορυφής, αλλά αυτό που έχει κάνει ο Κάναντι, είναι αξιοσημείωτο. Και μάλιστα, για δεύτερη σερί σεζόν. Λέτε να δούμε τη Λέστερ της Ελλάδας;

Ο Άρης είναι εξαιρετικός ως τώρα και πραγματικά άξιζε να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία, σύμφωνα με τις εμφανίσεις του. Όμως, τέσσερις πόντοι διαφορά από την κορυφή δεν είναι πολλοί, αν συνυπολογίσουμε κιόλας πως στην επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός, που χωρίς το -6 θα ήταν πρώτος, δείχνει πως μπορέι να σταθεί όρθιος, με την πιτσιρικαρία να συνδυάζει ουσία και θέαμα. Ο Δώνης είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και μαζί με τον Νταμπίζα έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος; Εσύ ξέρεις;

Σε ενδιαφέρει