Από το Νησί με… αγάπη!

Εξαιρετικό ποσοστό στις αγγλικές επιλογές του Σαββάτου είχαν οι tipsters του betmasters.
pogba

Σάββατο χωρίς… Νησί δεν υπάρχει, οπότε Pavlokous και Prophet ασχολήθηκαν με τις διάφορες κατηγορίες της Αγγλίας και δικαίωσαν όσους τους ακολούθησαν, αφού το ποσοστό επιτυχίας τους ήταν εξαιρετικά υψηλό και με ικανοποιητικές αποδόσεις.

Δες εδώ τις αγγλικές προτάσεις τους που μας έστειλαν στο ταμείο.

Νωρίς ξεκίνησε ο Pavlokous με Πρέμιερ Λιγκ και το ματς Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιλέγοντας το διπλό (1,70) και η ομάδα του Σόλσκιερ φρόντισε να τον… ηρεμήσει από νωρίς, αφού το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου έθεσε τις βάσεις για την επιτυχία. Για την ιστορία το ματς έληξε 0-3 υπέρ των “κόκκινων διαβόλων”. Συνέχισε με Πρέμιερ Λιγκ, επιλέγοντας ξανά το διπλό (1,69) στην αναμέτρηση Χάντερσφιλντ – Άρσεναλ και αυτό επιβεβαιώθηκε λίγο πιο αγχωτικά από το πρώτο, καθώς ναι μεν οι “κανονιέρηδες” προηγήθηκαν και αυτοί με 0-2 στο ημίχρονο, όμως οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 93′ και το 1-2 ήταν το τελικό. Τέλος, στην Τσάμπιονσιπ πήγε με τον άσο στο ματς Νότιγχαμ – Μπρέντφορντ, χαρίζοντας μας την σπουδαία απόδοση του 2,90!

Ο Prophet με τη σειρά του ασχολήθηκε με μικρότερες κατηγορίες του Νησιού. Πιο συγκεκριμένα, από την πρώτη κατηγορία… μυρίστηκε πως η Σάντερλαντ δε θα περνούσε από την έδρα της Όξφορντ και δικαιώθηκε, αφού το τελικό 1-1 πλήρωσε το Χ που πρότεινε σε απόδοση 3,30! Τέλος, από τη δεύτερη κατηγορία και την αναμέτρηση Κρόουλι – Όλνταμ μας έδωσε το διπλό σε απόδοση 2,25 και το τελικό 0-3 τον δικαίωσε απολύτως.

Σε καλή μεριά!

Σε ενδιαφέρει