Βγήκε ξανά το μεροκάματο!

Λίγες αλλά... καλές οι χθεσινές επιτυχίες των Bemasters
Βγήκε ξανά το μεροκάματο!

Mπορεί να μην υπήρξε μεγάλη ποσότητα επιτυχιών εχθές στο Betmasters, όμως η… ποιότητά τους ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά και μας οδήγησε ξανά στο συν του ταμείου μας. 

Ο Alkis ήταν ο πρωταγωνιστής της χθεσινής μέρας, καθώς απέδειξε ότι όταν παίζεις μεγάλες αποδόσεις, αρκούν δύο σημεία για να σε βγάλουν κατά πολύ συν. Έτσι, ο κύριος Φιτσόπουλος μας έστειλε δύο ταμειάρες, οι οποίες αποζημείωσαν τους κόπους μας. Πιο συγκεκριμένα, στο ματς Λίνγκμπι – Σλόβαν Μπρατισλάβας είδε ότι οι γηπεδούχοι θα κέρδιζαν από το ημίχρονο και αυτό τον πλήρωσε στο τεράστιο 3,85 που ήταν και η απόδοση της ημέρας, ενω στην αναμέτρηση Μίντιλαντ – Φερεντσβάρος μας χάρισε την επιλογή του 1 & Οver 3,5 στην απόδοση του 3,40!

Ο The Prophet δεν πήγε και αυτός πίσω! Στο Γκόριτσα – Πανιώνιος χτύπησε διάνα με το Χ2 & GG, τριπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας, ενώ στο ματς Μεξικό – Ονδούρα πληρώθηκε ξανά από συνδυαστικό, αυτήν τη φορά 1Χ & NG σε απόδοση 2.00.

Τέλος, ο Spesialistas στο ματς Λίγκμπι – Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον άσο πληρώθηκε στο 2,20, ενώ στο ΑΪΚ – Ζελέζνιτσαρ με την επιλογή 2-3 goals διπλασίασε το ποντάρισμά μας.

Καλοφάγωτα!

Διάβασε τα πάντα για τo Stoiximan.gr

Σε ενδιαφέρει