Οι ‘νέοι’ είναι ωραίοι, αλλά κι ο ‘παλιός’ είναι αλλιώς!

Prophet, Wise και Raton ξεχώρισαν με τις επιλογές τους κατά τη χθεσινή ημέρα.
Οι ‘νέοι’ είναι ωραίοι, αλλά κι ο ‘παλιός’ είναι αλλιώς!

Ακόμα μια καλή μέρα ήταν η χθεσινή για την ομάδα του Betmasters. Με οδηγό τον Prophet, ο οποίος μας χάρισε το απόλυτο 3/3, οι επιτυχημένες προβλέψεις συνεχίστηκαν! Το πρόγραμμα περιαλάμβανε Διεθνή Φιλικά και Βραζιλία κυρίως!

Αρχίζουμε λοιπόν, από τον Προφήτη, ο οποίος βρέθηκε σ’ εξαιρετική κατάσταση χθες και μας χάρισε απλόχερα το 3/3! Ο tipster μας, ξεκίνησε μ’ ενα μεγαλοπρεπές 2/2 στα διεθνή φιλικά. Πρώτα, με το συνδυαστικό 1 & Οver 1.5 στο Ιταλία – Ουρουγουάη που βγήκε εύκολα με 3-0 και μετά με τη νέα “αγαπημένη” του επιλογή, το συνδυαστικό Goal-Goal με διπλή ευκαιρία (1Χ εν προκειμένω) στο Ισπανία – Κολομβία. Έβγαλε έτσι “άκοπα” δυο αποδοσούλες του 2.30 και του 2.35 αντίστοιχα. Τη μέρα του έκλεισε με το Over 2.5 στο Βάσκο Κορίνθιανς, το οποίο βγήκε “για πλάκα” (2-5), χαρίζοντάς μας ακόμα μια απόδοση του 2.20.

Ο Wise, είχε δυο επιτυχημένες προβλέψεις. Δυο Under 2.5 στη Βραζιλία. Πρώτα το Ατλ. Μινέιρο – Αβαΐ στο 2.20 και μετά το Σάντος Μποταφόγκο στο 1.65. Αν μη τι άλλο, μένει σταθερός (κι επιβεβαιώνεται) στην άποψη του περί αρχή του πρωταθλήματος κι ελλείψεις λόγω εθνικών ομάδων!

Ο Raton, επιβεβαιώθηκε στο απλό Goal-Goal του Ισπανία – Κολομβία, στο διόλου ευκαταφρόνητο 2.20.

Σε ενδιαφέρει