Το μεροκάματο να βγαίνει

roland garros

Άλλη μια στοιχηματικά “τσαγκαροδευτέρα” χθες, αλλά η ομάδα του Betmasters κατάφερε να βγάλει το “μεροκάματο” με επιλογές από Νορβηγία και Λατινική Αμερική μέχρι και τα court του Ρολάν Γκαρός στο Παρίσι! Όταν δε σε βοηθάει το πρόγραμμα, πρέπει να βάζεις τη φαντασία σου να δουλέυει για να έχεις περισσότερες επιλογές!

Αρχίζουμε με τον Wise που ήταν και ο πιο “ενεργός” καθότι και φαν του τέννις, είχε ν’ ασχοληθεί και με Ρολάν Γκαρός. Ο πρωτοξάδερφος του Ντόυσαν Ίβκοβιτς λοιπόν (κρύο μπασκετικό αστείο, καθότι σοφός κι αυτός)  μας έδωσε την απλή νίκη του κυρίου Λόπες απέναντι στον κύριο Φρατατζέλο για το Γαλλικό Grand Slam. Ποδοσφαιρικά έκανε το 2/2 με το συνδυαστικό Goal-Goal & Over 2.5 στο Αλάνιασπορ – Γαλατασαράι και το Under 2.5 στο βραζιλιάνικο Σαπεκοένσε – Αβάι.

Ο Prophet έπιασε το συνδυαστικό 1 & Under 3.5 της Εστουδιάντες απέναντι στην Ουνιόν στην αγαπημένο του Αργεντινή, χαρίζοντάς μας μια απόδοση του 2.25 άνετα και όμορφα με το τελικό 2-0. 

Τέλος, ο Raton “την είδε” Σκανδιναβικά και μας πλήρωσε με τον άσσο της Στρομγκόντσετ απέναντι στη Βίκινγκ σε μια απόδοση που άγγιξε το 2.00 (1.93).

Σου έχω όλη την ανανεωμένη Novibet σε μια σελίδα!

Σε ενδιαφέρει