ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Mikros Guru, έσπασε όλα τα ταμεία στο Final 4!

6/7 ειδικά στοιχήματα στο Final 4 και αποδόσεις 10+ σε κάποια από αυτά
Capture

Aυτό που συνέβει με το Mikro Guru σε αυτό το Final 4 δεν έχει προηγούμενο. Δε νομίζω άλλος tipster εδώ και πολλά χρόνια να είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και… μαζεμένη κιόλας, σε ειδικά στοιχήματα κάποιας διοργάνωσης! Συνολικά, ο παικταράς έδωσε 7 ειδικά στοιχήματα πριν την έναρξη της γιορτής του ευρωπαϊκού μπάσκετ και επιβεβαιώθηκε στα 6! Και όχι αποδόσεις της πλάκας, καθώς δύο από αυτά τα βρήκε άνω του 10.00!

Για να μη… ζαλιστούμε ας αρχίσουμε ομαλά, ανεβαίνοντας από τα χαμηλά στα ψηλά. Καταρχάς, βρήκε τη νικήτρια ομάδα της Eυρωλίγκας, με την επιλογή της Φενερμπαχτσέ να είναι λογική και να πληρώνει με 2.80. Στην κατηγορία των ριμπάουντερ, ο Έκπε Γιούντο ήταν από τα φαβορί και επιβεβαιώθηκε με απόδοση 3.00, ενώ στις ασίστ ο Βασίλης Σπανούλης έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Guru και τον πλήρωσε με 4.75. Ανεβαίνοντας πιο πάνω, ο παικταράς μας είπε να κάνει πιο δύσκολη τη ζωή του, όμως και εκεί δικαιώθηκε, καθώς η επιλογή του “το ζευγάρι του τελικού να είναι το Φενέρ – Ολυμπιακός και να το πάρουν οι Τούρκοι” του πολλαπλασίασε΄το ποντάρισμα επί 7.00! 

Από εκεί και πέρα, το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει. Είπε να δοκιμάσει την τύχη του και στην επιλογή να πάρει το Κύπελλο η Φενέρ σε συνδυασμό με ΜVP το Γιούντο και μαντέψτε… ΝΙΚΗ και εκεί στην απίθανη απόδοση του 13.00, ενώ δεν μπορούσε να αφήσει την επιλογή του σκέτου ΜVP, όπου ο Γιούντο έδινε απόδοση 15.00! 

Με λίγα λόγια ΑΠΙΘΑΝΑ πράγματα, δηλαδή, από το Mikro Guru, o οποίος από χθες το βράδυ… αγνοείται. Μάλλον, ήδη, πίνει τα κοκτέιλ σε κάποιο νησί του Ειρηνικού παρέα με αιθέριες υπάρξεις.

Καλοφάγωτα σε όποιον ακολούθησε!

Σε ενδιαφέρει