Και τελικό και… ταμείο ο Θρύλος!

Πλήρωσαν και τα δύο ματς του Final 4 με συνολικά 6/10 επιτυχημένα σημεία και αποδοσάρα στο live!
Olympiacos

Το… βιολί του ο Ολυμπιακός για άλλη μια φορά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ σε Final 4, αλλά το ίδιο μπορούμε να πούμε και για το Betmasters, το οποίο για άλλη μια φορά έδειξε τεράστια συνέπεια με την… τσέπη σας. Συνολικά εχθές πέρασαν 7 επιτυχημένες προτάσεις στο site, με τις 4 να προέρχονται μόνο από τον αγώνα των “ερυθρολεύκων”, ενώ μεγάλη επιτυχία με απόδοση 5.20 είχε στο live της αναμέτρησης ο Spesialistas.

Πιο συγκεκριμένα, στο ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός o Mikros Guru μας πλήρωσε την… ξερή διπλάρα των Πειραιωτών σε απόδοση 3.40 και την επιλογή ότι οι πόντοι του Ντε Κολό δε θα ξεπεράσουν τους 17.5 σε απόδοση 2.05, ενώ ήρθαν και άλλα τρία ταμεία από τον Spesialista. Ο συγκεκριμένος tipster μας είχε δώσει πριν το ματς το διπλό με χάντικαπ 5.5 πόντων υπέρ του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.06 και ότι οι πόντοι του Μάντζαρη θα ξεπερνούσαν τους 6.0 στη λογική απόδοση του 1.87. Τέλος, στο live έδωσε ρεσιτάλ, αφού στο ημίχρονο οι Ρώσοι προηγούνταν με 40-33 και εκείνος μας έδωσε το διπλό στην τεράστια απόδοση του 5.20, κάνοντας χαρακτηριστικά λόγο για… κόκκινο βρυκόλακα.

Ο Spesialistas, όμως, δε σταμάτησε εκεί και στον άλλο ημιτελικό Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ μας χάρισε ακόμα δύο ταμεία. Πρόβλεψε σωστά ότι οι Τούρκοι θα ξεπερνούσαν τους 80.5 πόντους σε απόδοση 2.06 και ότι οι πόντοι του Βέσελι θα ήταν παραπάνω από 9.5 στο πολύ καλό 1.87. Τέλος, ο The Prophet παίζοντας σε… άλλα γήπεδα, μας έστειλε ταμείο από το 21′ στην αναμέτρηση Γρανάδα – Εσπανιόλ, προβλέποντας σωστά το GG & Over 2.5 του 2.10.

Καλοφάγωτα!

Σε ενδιαφέρει