Τρελή ταμειάρα με Ντόρτμουντ!

Απόδοση 8.00 ο Τhe Prophet και 6.80 ο Μikros Guru!
Dortmund

Όποιος ακολούθησε εχθές τους tipsters του Βetmasters τώρα μπορεί να μας… γράφει από χώρες μακρινές, καθώς The Prophet και Μikros Guru φρόντισαν να μας στείλουν γερές ταμειάρες!

Πιο συγκεκριμένα, το ματς που πλήρωσε αστρονομικά, ήταν το Μπάγερν – Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί επικράτησαν 2-3 και ο The Prophet με το 2 & GG μας πλήρωσε με το απίστευτο 8.00, ενώ ο Μikros Guru με το απλό διπλό μας έδωσε πίσω τα λεφτά μας επί 6.80! 

Ο “Προφήτης” δεν σταμάτησε εκεί, καθώς οι επιλογές του στην Ισπανία σχεδόν πέρασαν όλες. Πιο συγκεκριμένα, στο ματς Λεγανές – Λας Πάλμας πρόβλεψε ολόσωστα τη νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με Under 3.5 σε απόδοση 2.40, ενώ το διπλό στο Βαλένθια – Σοσιεδάδ μας πλήρωσε επί 2.60.

Ο “Γκουρού”, επίσης, στο Παρί – Μονακό είδε ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν χωρίς να δεχτούν τέρμα, με αυτήν την επιλογή να πληρώνει σε απόδοση 2.45. Στο ίδιο ματς, ο Spesialistas είχε δώσει μόνο το Νο Goal, το οποίο τον πλήρωσε άνετα με 2.05. Ο ίδιος tipster προέβλεψε σωστά στο Νταρουσάφακα – Ρεάλ ότι οι πόντοι των Ισπανών θα ξεπεράσουν τους 82.5 (2.05), ενώ στο Εφές – Ολυμπιακός βρήκε ότι ο Ντάνστον θα πετύχει πάνω από 10.5 πόντους σε απόδοση 1.80. 

Καλοφάγωτα!

Μάθε τα πάντα για τη Novibet

Σε ενδιαφέρει