Προφήτη εσύ σούπερ-σταρ!

Προφήτη εσύ σούπερ-σταρ!

Η χθεσινή μέρα στο Betmasters ανήκει -δικαιωματικά- στον Prophet! Ο φίλος του Ντιέγκο Αρμάνο Μαραντόνα αποφάσισε χθες να μας χαρίσει ένα απίστευτο “7 στα 8” κάνοντας μάλιστα το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα με 3/3 επιτυχημένες προβλέψεις. Όλοι ξέρουμε άλλωστε πόσο δύσκολο είναι να πιάσεις τόσα σημεία στην αγαπημένη μας Σούπερλιγκ! Το ίδιο ποσοστό είχε και στην αγαπημένη του Αργεντινή (3/3)Αν μάλιστα η Έμπολι έβαζε ένα γκολ στη Ρόμα, θα του έδινε ένα απίστευτο 8 στα 8!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Prophet όπως είπαμε είχε 3/3 στη Σουπερλιγκ. Άρχισε νωρίς το μεσημέρι με το 2-3 γκολ στα Γιάννενα (2.00) και το Γκολ μετά το 28ο λεπτό στο Λεβαδειακός – Βέροια (2.05). Στην Ελλάδα ολοκλήρωσε το θρίαμβό του με το συνδυαστικό 1 & GG του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο 3.30! Από Ιταλία μας χάρισε το 2 & Under 3.5 της Λάτσιο στην έδρα της Σασουόλο (2.75), ενώ πήγε και μια “βόλτα” στην Πορτογαλία για το μεγάλο ντέρμπι Μπενφίκα – Πόρτο στο οποίο “μυρίστηκε” το “Χ” (και ο Κασίγιας τον βοήθησε με τις απίστευτες αποκρούσεις του) στο 3.15! Τέλος, αφήνουμε την αγαπημένη χώρα του tipster μας! Αργεντινή κυρίες και κύριοι με 3/3! Έπιασε δυο αμφίσκορα στη Β’ κατηγορία, τα οποία τον “πλήρωσαν” από 2.20 το καθένα, ενώ στην Πριμέρα αρκέστηκε στο Over 2.5 της Κίλμες με τη Ρασίνγκ το οποίο ήταν στο 2.17. Τρομερά πράγματα!

Η BetShop ανανεώθηκε. Ρίξε μια ματιά!

O Mikros Guru αρκέστηκε να επιβεβαιώσει ακόμα μια φορά τη φήμη του και τη λογική του. Μεγάλες αποδόσεις κύριοι! Ακόμα και με ποστοστό επιτυχίας κάτω από το 50% (2/6) ο κύριος αυτός κατάφερε να γράψει ακόμα μια μέρα με θετικό πρόσημο στο ταμείο του! Επιβεβαιώθηκε στο διπλό της Σόνενχοφ με την Πάντερμπορν στη 3′ κατηγορία της Γερμανίας, ενώ αργά το βράδυ έπιασε και το Χ στο Εστουδιάντες – Νουέβα Σικάγο στο 3.01, παίρνοντας λίγη από την δόξα του Προφήτη στη “χώρα του Τανγκό”. 

Ο Dyomisaris πληρώθηκε τον άσσο της Χαλ του Μάρκο Σίλβα στη μάχη που δίνει για να μείνει στην κατηγορία και μας έδωσε μια απόδοση του 2.50, ενώ ο Spesialistas έπιασε τον άσσο του Αμβούργου στο 2.30 απέναντι στην Κολωνία από την Μπουντεσλίγκα.

Σε ενδιαφέρει