‘Κολλητάρια’ του οι Ισπανοί

spain

Αρκετά καλή ήταν η Παρασκευή τόσο για τον Mikro Guru όσο και για τον Dyomisari. Ο πρώτος ασχολήθηκε με Ευρωλίγκα και προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου ενώ ο δεύτερος έστρεψε το ενδιαφέρον του μόνο στο μπάσκετ.

Ο Guru αποδείχτηκε “φιλαράκι” με τους Ισπανούς στην Ευρωλίγκα, αφού πληρώθηκε το 2,39 για τη νίκη της Ρεάλ μέσα στο ΣΕΦ αλλά και το 2,20 για τον άσο της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Σίγουρα το βράδυ θα έφαγε και παέγια. Ωστόσο, το κορυφαίο του σημείο ήταν το Χ στο ντέρμπι της Ιρλανδίας με την Ουαλία. Εκεί έπεσε κάμποσο ξύλο, έμεινε το 0-0 έως το τέλος και το 3,10 επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.

Ο Dyomisaris έπεσε μέσα στα 2 από τα τρία σημεία που πρότεινε. Συγκεκριμένα, πέρασε το διπλό της Γαλατά με +8,5 στην έδρα της Νταρουσάφακα (1,85) αλλά και το under 88,5 της ΤΣΣΚΑ (1,85) η οποία σταμάτησε στους 85 πόντους με αντίπαλο την Ούνιξ. Όποιος επέλεξε να τα αγοράσει σε δυάδα πληρώθηκε με το διόλου άσχημο 3,42.

Τέλος, ο Spesialistas, έχοντας χτίσει παράδοση στο να βρίσκει τους σκόρερς, συνέχισε τον χαβά του. Για την ακρίβεια, πίστεψε ότι ο Μίτροβιτς θα σκοράρει στο Γεωργία – Σερβία. Ο φορ της Νιούκαστλ του έκανε το χατίρι στο 64′ και τον πλήρωσε με 2,60 απόδοση.

Όσα δεν ξέρεις για την Betshop θα τα βρεις εδώ σε λίγες γραμμές.

Σε ενδιαφέρει