Ενδιαφέρον της Ρεάλ για Σλούκα

"Σφήνα" μπαίνει η Ρεάλ για τον Σλούκα, με τους Ισπανούς να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Καμπάτσο.

“Φωτιά” στην υπόθεση Σλούκα έχει βάλει ένα ισπανικό δημοσίευμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Έλληνα γκαρντ. Τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι πως Ολυμπιακός και Σλούκας έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για 3ετές συμβόλαιο. Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών, η συμφωνία δεν προχωράει καθώς ο Κώστας Σλούκας έχει δεύτερες σκέψεις και περιμένει την κίνηση της Ρεάλ.

Ο βασικός γκαρντ της Ρεάλ, Φακούντο Καμπάτσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024, όμως έχει ειδική ρήτρα σε αυτό σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα του NBA. Το μέλλον του είναι αβέβαιο στη Μαδρίτη, καθώς ο Ουρουγουανός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο μετακίνησης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ήδη έχει υπάρξει ενδιαφέρον από τους Ντένβερ Νάγκετς και τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Η Ρεάλ επομένως ψάχνει για έναν άξιο αντικαταστάτη του και φαίνεται πως τον έχει βρει στο πρόσωπο του Κώστα Σλούκα. Προς το παρόν η λύση του Έλληνα γκαρντ είναι σταντ μπάι, όμως συζητιέται έντονα το όνομά του τις τελευταίες ώρες. Αν είχε φύγει ο Καμπάτσο, οι Ισπανοί θα είχαν κάνει ήδη κίνηση, όμως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνει πρόταση στον Σλούκα ακόμα κι αν ο Καμπάτσο παραμείνει στη Ρεάλ.

Το δημοσίευμα πάντως κλείνει τονίζοντας πως η Ρεάλ θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα, καθώς το ενδιαφέρον για τον Σλούκα είναι έντονο και η πλευρά του παίκτη δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει επ’ αόριστον την κίνηση της Ρεάλ. Τι θα γίνει τελικά στην υπόθεση Σλούκα. Θα επιστρέψει στον Πειραιά, ή θα συνεχίσει την καριέρα του σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του εξωτερικού; Πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και απαντήσεις.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια