Στα ημιτελικά ο Άρης!

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Άρης, επικρατώντας του Ατρόμητου στο Περιστέρι με 1-0.
Στα ημιτελικά ο Άρης!

Έκλεισε εισιτήριο για τους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας ο Άρης.

Οι Θεσσαλονείς επιβλήθηκαν του Ατρόμητου στο Περιστέρι με 1-0, χάρη σε ένα γκολ του Λάρσον στο 15′ έπειτα από ασίστ του Μπρούνο Γκάμα και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού στο “Κλ. Βικελίδης” πήραν την πρόκριση, φτάνοντας ένα βήμα πριν απο τον τελικό.

Οι “κίτρινοι” χωρίς καν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν δυσκολεύτηκαν να σιγήσουν πλήρως επιθετικά τους κάκιστους σε ακόμα ένα παιχνίδι Περιστεριώτες, οι οποίοι έμειναν για όγδοο συνεχόμενο ματς χωρίς γκολ.

Πετυχαίνοντας πολύ νωρίς το γκολ της πρόκρισης, οι παίκτες του Μίκαελ Ένινγκ φρόντισαν κυρίως να θωρακίσουν τα μετόπισθεν και με εξαιρετική απόδοση στην ανασταλτική λειτουργία δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν την πρόκριση.

Ο Άρης έγινε η τρίτη ομάδα που προχωρά στα ημιτελικά, μετά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και πλέον απομένει το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναιτωλικό την άλλη εβδομάδα για να συμπληρωθεί το καρέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης (68’ Ραμπέλο), Στρούγγης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης (84’ Νάτσος), Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Νταβιώτης, Ενσικουλού (61’ Μανούσος), Βέλλιος.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ (90’+1’ Σούντγκρεν), Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον (79’ Ντουρμισάι), Γκάμα, Φετφατζίδης (88’ Σόουζα), Ιντέγε.

Σε ενδιαφέρει