«Κόλλησε» στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να καταβάλλουν την αντίσταση της τοπικής ομάδας και έμειναν στο 0-0, αφήνοντας δύο βαθμούς στα Πηγάδια.
xanthi osfp

Σε κακό δημιουργικό βράδυ βρέθηκε ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη, μένοντας στο 0-0 κόντρα στην τοπική ομάδα.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παρά το γεγονός ότι ειδικά στο πρώτο μέρος δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πετύχει ένα γκολ, δεν είχε στην απόδοσή της κόντρα στους σκληροτράχηλους γηπεδούχους και μοιραία άφησε δύο βαθμούς στα Πηγάδια.

Αυτή ήταν η δεύτερη απώλεια βαθμών των Πειραιωτών στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία που έφερε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ ήταν η δεύτερη περίπτωση μέσα στη σεζόν που έμεινε στο μηδέν, μετά τη λευκή ισοπαλία στην Τσεχία κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (0-0).

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στους 23 βαθμούς και με νίκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό θα έχει την ευκαιρία να τον πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο άλλο ματς της ημέρας, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς, Πανιώνιος και Άρης έμειναν στο 1-1 στη Νέα Σμύρνη. Οι γηπεδούχοι που έπαιζαν με 10 παίκτες από το 48’ λόγω αποβολής του Μιλόγεβιτς, προηγήθηκαν στο 66’ με γκολ του Άρτσε, ωστόσο ο Ροζ στο 86’ με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σε ενδιαφέρει