Xέρι – χέρι Γαλλία και Τουρκία

Μοιράστηκαν τους βαθμούς, όπως μοιράζονται και την κορυφή του ομίλου τους.
france turkey

Iσόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Γαλλία και Τουρκία απόψε στο Παρίσι. Σε ένα ματς που δε θα μπορούσε να μην έχει και πολιτική χροιά, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 76′ με γκολ του Ζιρού, όμως οι Τούρκοι απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Αϊχάν να βρίσκει στόχο. Το σκορ δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά, με την ομάδα του Γκιουνές να αποκτά το προβάδισμα τόσο για την πρόκριση, όσο και για την πρωτιά του ομίλου. Πολλά θα κριθούν για τους Τούρκους στο επόμενο ματς, στο οποίο υποδέχονται τους Ισλανδούς.

Στο «Σταντ Ντε Φρανς» υπολογίστηκε ότι υπήρξαν κάτι παραπάνω από 30.000 οπαδούς των φιλοξενούμενων, οι οποίοι τη στιγμή του της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου τους χαιρέτησαν στρατιωτικά. 

Στα άλλα ματς της ημέρας, εύολο βράδυ είχαν οι Αγγλία και Αλβανία, οι οποίες επιβλήθηκαν εκτός έδρας με 0-6 και 0-4 επί των Βουλγαρία και Μολδαβία αντίστοιχα, ενώ Ισλανδία και Κόσοβο εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους απέναντι σε Ανδόρα και Μαυροβούνιο παίρνοντας τη νίκη με 2-0 αμφότερα. 

Από εκεί και πέρα, η Ουκρανία πήρε πολύ μεγάλη νίκη εντός έδρας με 2-1 επί της Πορτογαλίας και ουσιαστικά καθάρισε με την πρόκριση, ενώ μεγάλη ήταν επίσης η εκτός έδρας νίκη της Σερβίας επί της Λιθουανίας με σκορ 1-2. 

Δες τις αποδόσεις των σημερινών αγώνων για τα προκριματικά του Euro 2020! (KΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει