Ξέσπασμα του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια

Την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα πέτυχε χθες ο Ολυμπιακός με 89-63 επί της ισπανικής Βαλένθια.
miloutinof olympiacos

Ξέσπασαν οι ερυθρόλευκοι χθες το βράδυ στο ΣΕΦ κόντρα στη Βαλένθια για την 2η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα έβγαλε αντίδραση μετά την συντριβή της πρεμιέρας από τη Βιλερμπάν και πήρε πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας, η οποία σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια.

Ο Σπανούλης ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για τους Πειραιώτες, καθώς ο αρχηγός σημείωσε 17 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής. Τρομερός ο Μιλουτίνοφ, που έκανε double double με 17 πόντους και 14 ριμπάουντ, σκεπάζοντας και τα δύο καλάθια με τα εκπληκτικά προσόντα του. Μάλιστα τα 8 επιθετικά ριμπάουντ του Σέρβου αποτελούν προσωπικό ρεκόρ στην Euroleague. Επίσης οι Κουζμίνσκας, Πρίντεζης, Λόιντ, Παπανικολάου και Πάντερ ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων, σε μία εξαιρετική βραδιά για την ομάδα του Πειραιά. Το μόνο που μένει τώρα για τον Ολυμπιακό είναι να χτίσει πάνω σε αυτή την εμφάνιση για τη συνέχεια της Euroleague.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Βαλένθια στη διοργάνωση, που πρέπει σιγά σιγά να αντιδράσει, καθώς αν συνεχίσει έτσι θα μείνει πολύ πίσω στο κυνήγι της 8άδας.

Δες όλες τις αποδόσεις για την Euroleague με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σε ενδιαφέρει