Λευκή ισοπαλία στη Λαμία

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Λαμίας κόντρα στον Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.
lamia panaitolikos

Ολοκληρώθηκε στη Λαμία το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής, αναμέτρηση με την οποία οι ομάδες θα κάνουν παύση στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για μία εβδομάδα, λόγω των προκριματικών.

Η τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, σε ένα ματς που παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, σημειώθηκαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά το γκολ δεν σημειώθηκε ποτέ.

Αν κάποια ομάδα, όμως άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν των γηπεδούχων, που ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά ο εξαιρετικός γκολκίπερ των Αγρινιωτών, Γιαννακόπουλος, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Οι καλύτερες στιγμές για τη Λαμία καταγράφηκαν αρχικά στο 62’ όταν το σουτ του Βάντερσον χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία, με τον Τουράμ να μην στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.

Οι συνθέσεις:

Λαμία: Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Τιρόνε (50’ Τουράμ), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Σκόνδρας (83’ Σάλιακας), Βύντρα (65’ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Σανιά, Ντάλσιο, Ντίας (77’ Ντουάρτε), Λουσέρο, Μπάλμπι, Ρομάν (61’ Αριγίμπι), Σιέστεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ (73’ Μιμίτο)

Σε ενδιαφέρει