Τελικά ποιος θα το πάρει στην Αγγλία;

Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ, η μάχη για τον τίτλο κορυφώνεται...

Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

Μόλις τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη της Πρέμιερ Λιγκ, με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να βάζουν τα δυνατά τους για ένα τέλειο τερματισμό. Αυτή τη στιγμή προηγείται στη βαθμολογία η Λίβερπουλ, με 85 πόντους, έχοντας όμως και ένα ματς περισσότερο από τη Σίτι του Γκουαρντιόλα, που ακολουθεί με 83. Οπότε, οι “γαλάζιοι” δεν έχουν τέσσερα ματς ακόμη να δώσουν, αλλά πέντε.

Πάμε να δούμε το πρόγραμμα των ομάδων από δω και πέρα:

Η Λίβερπουλ θα παίξει κατά σειρά με τις:

Κάρντιφ (εκτός), Χάντερσφιλντ (εντός), Νιούκαστλ (εκτός) και Γουλβς εντός.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ συνεχίζει την πορεία της και στο Champions League, όπου στις 17/4 θα παίξει με την Πόρτο και αν προκριθεί όπως αναμένεται, θα δώσει τους δύο ημιτελικούς κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Μπαρτσελόνα, στις 30 Απριλίου και 7 Μαϊου.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει κατά σειρά τις:

Τότεναμ (εντός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός), Μπέρνλι (εκτός), Λέστερ (εντός), Μπράιτον (εκτός).

Η ομάδα του Κλοπ συνεχίζει επίσης στην Ευρώπη και στις 17/4 θα παίξει με την Τότεναμ. Αν ανατρέψει το σκορ του πρώτου ματς και προκριθεί, θα δώσει τους δύο ημιτελικούς με τη Γιουβέντους ή τον Άγιαξ, στις 30/4 και 7/5.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, είναι σαφές οτι αυτό της Λίβερπουλ είναι πολύ πιο εύκολο. Μπορεί σχετικά άνετα να πάρει και τα τέσσερα ματς που της απομένουν, ενώ η Σίτι έχει δύο πολύ δύσκολα ματς με Τότεναμ και Γιουνάιτεντ.

Φαβορί αυτή την ώρα είναι η Σίτι, με απόδοση 1,75. Η Λίβερπουλ προσφέρεται με 2,00.

Δες τις αποδόσεις για το νικητή, αλλά και άλλα ειδικά στην Πρέμιερ Λιγκ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Σε ενδιαφέρει