«Χτύπησαν» παντού οι betmasters!

Pavlokous24 Φεβρουαρίου2019

Εύστοχες επιλογές σε Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία είχαν οι betmasters στις επιλογές της Παρασκευής.
«Χτύπησαν» παντού οι betmasters!

Το καλύτερο ορεκτικό πρόσφεραν οι betmasters την Παρασκευή εν όψει του πλούσιου προγράμματος που ακολούθησε το Σαββατοκύριακο!

Χτυπώντας σε όλα τα υψηλής ταχύτητας πρωταθλήματα, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία, οι tipsters των betmasters πρόσφεραν κέρδος σε όσους εμπιστεύτηκαν.

Σε ό,τι αφορά τον «Mikros Guru», προέβλεψε πολύ σωστά την άνετη νίκη της Μίλαν επί της Έμπολι, καθώς ο 1 με χάντικαπ ενός γκολ επιβεβαιώθηκε, με τους φορμαρισμένους «ροσονέρι» να επικρατούν με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο με 3 – 0, επιβραβεύοντας την απόδοση στο 2,35. Πιο μεγάλη αγωνία υπήρξε στη Γερμανία, καθώς με γκολ της Βέρντερ στο 45’, επιβεβαιώθηκε το Χ ημίχρονο κόντρα στη Στουτγκάρδη με το 1 – 1 να μένει μέχρι τέλους. Απόδοση στο Χ ημίχρονο ήταν στο 2,48.

Παρά το γεγονός ότι στην αρχή τον άγχωσε, η Γουέστ Χαμ επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του «Pavlokous» για τον 1 κόντρα στη Φούλαμ σε απόδοση 1,95, παρά το γεγονός ότι η Φούλαμ άνοιξε το σκορ, ενώ διάνα… έπεσε και στο ματς για το γαλλικό πρωτάθλημα, ανάμεσα στο Στρασβούργο και τη Λιλ, με τις δύο ομάδες να επαληθεύουν το GG σε απόδοση 2,03!

Καλά κέρδη!