Pavlokous και Guru κράτησαν ψηλά τη… σημαία

Με θετικό πρόσημο κύλησε και η Πέμπτη (22/2) για τους tipsters του Betmasters.
arsenal

Γεμάτο ήταν το κουπόνι της Πέμπτης -ελέω Γιουρόπα Λιγκ- και παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας των αναμετρήσεων, το betmasters.gr με μπροστάρηδες τους Pavlokous και Mikros Guru στάθηκε για άλλη μια φορά στο… ύψος του. Μπορεί, φαινομενικά, οι κερδισμένες προβλέψεις να ήταν λιγότερες από τις αποτυχημένες, όμως οι μεγάλες αποδόσεις που επιβεβαιώθηκαν έδωσαν αρκετό συν στο τελικό ταμείο.

Ξεκινάμε με τον Pavlokous, o οποίος μας έδωσε τις δύο μεγαλύτερες αποδόσεις της ημέρας. Αυτό συνέβει στις αναμετρήσεις Τσέλσι – Μάλμε και Ίντερ – Ραπίντ, όπου επέλεξε τους άσους με χάντικαπ -1 και -2 γκολ και μας πλήρωσε και στις δύο περιπτώσεις με την τεράστια απόδοση 3,00! Ο άσος της Άιντραχτ επί της Σαχτάρ ήρθε να συμπληρώσει την τριπλέτα της επιτυχίας σε απόδοση 2,06.

Ο Mikros Guru, από την άλλη, ξεκίνησε με μπάσκετ και επιβεβαίωσε το Under 158,5 στο ματς Εφές – Ολυμπιακός σε απόδοση 1,91. Στα παιχνίδια των 19:55 του Γιουρόπα Λιγκ ήταν απολαυστικός, καθώς ξεκίνησε με 2/2. Ο άσος της Ζενίτ επί της Φενέρ μας πλήρωσε ξανά με 1,91, ενώ η Άρσεναλ επιβεβαίωσε τον άσο με χάντικαπ -2,5 απέναντι στη ΜΠΑΤΕ και μας χάρισε ένα όμορφο 2,17! Τα βραδινά δεν πήγαν τόσο καλά, όμως το αμφίσκορο στο Μπέτις – Ρεν πλήρωσε με 1,88 και έκλεισε τη μέρα όπως την άρχισε, δηλ. με μπάσκετ. Η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε εύκολα το πλενέκτημα των 5,5 πόντων της Μπασκόνια και μας πλήρωσε για άλλη μια φορά με απόδοση 1,91.

Καλοφάγωτα σε όλους!

Σε ενδιαφέρει