Κύπελλο Ελλάδος: Το φετινό όνειρο όλων

Δεν είναι υπερβολή να πούμε όπως η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου είναι από τις σπουδαιότερες των τελευταίων χρόνων, αφού όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ θα το διεκδικήσουν σαν… τρελές.
Κύπελλο Ελλάδος: Το φετινό όνειρο όλων

Το φετινό Κύπελλο Ελλάδος αναμένεται να καθηλώσει, αφού αποτελεί μονόδρομο για τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι λοιπόν. Ο ΠΑΟΚ και η οικογένεια Σαβίδη έχουν πεισμώσει από την περσινή απώλεια του τίτλου και θέλουν οπωσδήποτε φέτος να… σκουπίσουν όλους τους εγχώριους τίτλους. Το νταμπλ αποτελεί αυτοσκοπό για τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ολυμπιακός έχασε πέρσι τον τίτλο από την ΑΕΚ, φέτος δείχνει να μην μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον ΠΑΟΚ στη μάχη του πρωταθλήματος και το Κύπελλο αποτελεί τη μοναδική δίοδο επιτυχίας έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα. Αν μείνει και φέτος στο απόλυτο μηδέν θα αρχίσουν να ξυπνάνε μνήμες πέτρινων χρόνων.

Η ΑΕΚ έπιασε ταβάνι με την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος δεν έχει καμία πιθανότητα να φτάσει στο ριπίτ. Ετσι είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει μετά μανίας τη διάκριση μέσω Κυπέλλου, εφόσον έχει αποκλειστεί ήδη και από την Ευρώπη.

Για τον Παναθηναϊκό και τα πιτσιρίκια του Δώνη το Κύπελλο είναι η μεγαλύτερη φετινή διοργάνωση. Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν στο πρωτάθλημα έχει ανοίξει η όρεξη και άπαντες δηλώνουν πως θα ματώσουν για να φέρουν το Κύπελλο στη… Λεωφόρο.

Ο φιλόδοξος Ατρόμητος πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν, αλλά εννοείται πως δεν μπορεί να αντέξει μέχρι τέλους στη μάχη του πρωταθλήματος. Το Κύπελλο, όμως, είναι μια διαφορετική διαδικασία και φαίνεται να ταιριάζουν γάντι στην ομάδα του Κάναντι τα νοκ άουτ. Εχει βγάλει το λάδι σε όλους φέτος. Από τον όμιλο αναμένεται να περάσει χέρι-χέρι με τον ΠΑΣ.

Τέλος, Αρης, Ξάνθη, Αστέρας και Πανιώνιος παραδοσιακά βάζουν ψηλά τον πήχη στον θεσμό του Κυπέλλου και κάθε χρόνο παλεύουν για τη διάκριση μέσω αυτού γνωρίζοντας πως αργά ή γρήγορα θα έχουν στο πρωτάθλημα τον ρόλο ρυθμιστή.

Σε ενδιαφέρει