To χέρι του Θεού! Τί, πώς πού;

Πάνω από 20 χρόνια πέρασαν όταν ο "Θεός" της μπάλας, έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, με το χέρι.
maradona

Ο “Θεός” να βάλει το χέρι του έλεγαν οι οπαδοί της Αργεντινής στο Μουντιάλ του 1986. Εσύ θυμάσαι τη loser ομάδα που έφαγε γκολ με το χέρι και αποκλείστηκε;

BeatYa! Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι παρέας μόλις προσγειώθηκε… στα δάχτυλά σου!

Ποτέ ξανά ένα download δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό! To νέο παιχνίδι παρέας BeatYa, άρτι αφιχθέν εκ του κόσμου του αστείρευτου γέλιου και διαθέσιμο σε Play Store και App Store, σε προ(σ)καλεί να το εξερευνήσεις.

Η παρέα σου είναι μεγάλη και δε μπορείτε να συμφωνήσετε ποτέ σε μία κοινή επιλογή; Ψάχνεις τρόπο να τους συσπειρώσεις όλους μαζί γύρω από ένα τραπέζι και μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Πες τους τη μαγική λέξη: BeatYa και η επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κινητό και μπόλικη διάθεση. Χώρισε την παρέα σου σε 2 ομάδες, επιλέξτε τη γλώσσα (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ελληνικά), τον αριθμό των γύρων που θα παίξετε (5, 10, 15) και τις κατηγορίες παιχνιδιών στις οποίες θέλετε να αγωνιστείτε ανάμεσα σε “Ερωτήσεις γνώσεων”, “Σκίτσο στο χιόνι”, “Παντομίμα”, “Χωρίς Λόγια”, “Μιμίδια” και “BeatYa”. Α! και εάν οι τρεις τελευταίες είναι στις επιλογές σου, μην ξεχάσεις να επιλέξεις και τις δεκαετίες από τις οποίες θέλεις να προκύπτουν οι ερωτήσεις.

Είστε έτοιμοι; Είστε σίγουρα έτοιμοι; Τότε πάτα το κουμπί “Παίξε” και άσε την παρέα να ξεδιπλώσει όλα τα κρυφά της ταλέντα.

Πρόσοχη! Οι ντροπαλοί υποχρεώνονται να αποτάξουν κάθε συστολή!

Η εφαρμογή θα επιλέγει τυχαία σε κάθε γύρο τις ερωτήσεις από τις κατηγορίες που έχεις διαλέξει και εσύ μαζί με τους συμπαίκτες σου θα πρέπει να ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις πριν τελειώσει ο χρόνος. Πρόσεξε! Εάν τελειώσει ο χρόνος ή απαντήσεις λάθος, ο πόντος πηγαίνει στην αντίπαλη ομάδα και σίγουρα αυτό δεν το θέλει κανείς!

Θυμίσου ποια είναι η πρωτεύουσα της Γης Ελεφαντοστού, ζωγράφισε γρήγορα μια πεταλούδα πριν αρχίσει να σβήνεται το σκίτσο σου, περίγραψε με τα χέρια σου τον τίτλο “Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι”, μουρμούρισε τη μελωδία του “Desbacito” τραγουδώντας επαναλαμβανόμενα μόνο μία συλλαβή, ανακάλυψε την απάντηση που σου δίνει το gif και βρες πρώτος ποιο τραγούδι είναι αυτό που ακούγεται. Και μην ξεχάσεις φυσικά στο τέλος κάθε γύρου να δώσεις τον πόντο στην ομάδα που κέρδισε. Επ! Να είσαι δίκαιος! Σε είδα!

BeatYa θα πει γέλιο, παρέα, αδρεναλίνη και αυθορμητισμός.

Πόνταρε στην πιο homemade διασκέδαση και βγες μόνο κερδισμένος!

Σε ενδιαφέρει