Μιλάνο και Φλωρεντία κρίνουν τον τίτλο

Κρίσιμες είναι οι αναμετρήσεις Ίντερ - Γιουβέντους και Φιορεντίνα - Νάπολι, αφού το αποτέλεσμά τους μπορεί να κρίνει το φετινό πρωταθλητή της Serie A.
napoli

Kαι τώρα… θρίλερ! Το μεγάλο διπλό της Νάπολι (0-1) μέσα στην έδρα της Γιουβέντους την περασμένη αγωνιστική έβαλε φωτιά στην κορυφή της Serie A, καθώς οι “παρτενοπέι” πλησίασαν στον πόντο την “μεγάλη κυρία” και πλέον όλα είναι ανοικτά στα τέσσερα εναπομείναντα ματς. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Σάρι πέτυχε με καρφωτή κεφαλιά ο Κουλιμπαλί στο 90′, στέλνοντας στα ουράνια τους απανταχού οπαδούς της Νάπολι, οι οποίοι πήραν θάρρος ξανά, όσον αφορά τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Σήμερα, η Γιουβέντους παίζει κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα της Ίντερ, η οποία με τη σειρά της “καίγεται” για τους βαθμούς που θα την κρατήσουν μέσα στο κόλπο για την επιστροφή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση που η ομάδα του Αλέγκρι καταφέρει να πάρει τη νίκη, τότε θα έχει κάνει τεράστιο βήμα τίτλου, αφού θα της απομένει μόνο μία δύσκολη αποστολή μέχρι το τέλος και αυτή δεν είναι άλλη από την επίσκεψη της στο “Ολίμπικο” για το ματς κόντρα στη Ρόμα την προτελευταία αγωνιστική. Μπολόνια και Βερόνα εντός έδρας αμφότερα είναι οι αντίπαλοι των “μπιανκονέρι” στα άλλα δύο ματς που απομένουν και που λογικά δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς από το καθένα.

Αύριο είναι η σειρά της Νάπολι, η οποία πάει στην Φλωρεντία για να αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα. Οι “παρτενοπέι” θέλουν πάσει θυσία τη νίκη και στραβοπάτημα της Γιούβε, ώστε να είναι εκείνοι που θα κόψουν το νήμα στο τέλος τους πρωταθλήματος. Οι Ναπολιτάνοι δεν έχουν και αυτοί εύκολο πρόγραμμα, αφού μετά υποδέχονται την Τορίνο, ενώ στη συνέχεια πάνε στη Γένοβα για να αντιμετωπίσουν τη δυνατή φέτος Σαμπντόρια. Την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Σάρι αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κροτόνε και ευελπιστεί να έχουν έρθει έτσι τα πράγματα, ώστε μετά το τέλος του αγώνα να πανηγυρίζουν τίτλο.

Σε ενδιαφέρει