Γουέιν Ρούνεϊ, που το πας;

Ακόμα μια αλλαγή στην κόμμωση του, μας δίνει την ευκαιρία ν' ασχοληθούμε με το "φαινόμενο Γουέιν Ρούνεϊ.
rooney

Είναι γεγονός πως η καριέρα του Γουέιν Ρούνει δεν εξελίσσεται όπως θα φανταζόμασταν όλοι, τα τελευταία χρόνια. Ο πρώην ηγέτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας περνάει ένα δεδομένο ντεφορμάρισμα, απόρροια και της ηλικίας του, αλλά και κάποιων τραυματισμών.

Δεδομένο είναι επίσης πως πάντοτε στην καριέρα του, ο Ρούνει απασχολούσε τα Αγγλικά Tabloids με τα εξω-γηπεδικά του κατορθώματα. Νύχτες με αλκοόλ και τσιγάρα σε διάφορα κλαμπ, αλλά κυρίως… τρίχες.

Η κόμμωση του Άγγλου σταρ, έχει περάσει από ουκ ολίγα επίπεδα τα τελευταία χρόνια. Από κανονικά, σε ψιλο-καραφλό, σε πυκνό μαλλί (λόγω μεταμόσχευσης) και τώρα σε… κοκκινοτρίχη. Ginger όπως λένε οι Άγγλοι που είδαν τον πρώην αρχηγό τους, μ’ εμφανώς πειραγμένες τρίχες, μετά από ακόμα μια μεταμόσχευση μαλλιών που επιχείρησε.

Ας σοβαρευτούμε. Τα μαλλιά του κυρίου Ρούνεϊ ήταν απλά η αφορμή για ν’ ασχοληθούμε μ’ ένα πραγματικά ενδιαφέρον…

ειδικό στοίχημα που βρίσκουμε στο ίντερνετ κι αφορά τη συνέχεια της καριέρας του στράικερ της Έβερτον. Τρεις επιλογές συναντάμε κι είναι όλες πολύ ενδιαφέρουσες. Οι δυο αφορούν την Εθνική Αγγλίας και η άλλη αφορά την καριέρα του (και το τέλος της).

Το να ξαναπαίξει ο Γουέιν Ρούνεϊ για 120η φορά στην εθνική ομάδα της χώρας του, δίνει 2.75. Πριν βιαστείτε να το χαρακτηρίσετε ως “καλή” ή “κακή” επιλογή, να σας θυμίσω ότι ο κορυφαίος σκόρερ των “Three Lions” και δεύτερος στις συμμετοχές (6 μόλις πίσω από τον Πίτερ Σέλτον) αρνήθηκε μια κλήση από τον Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, λέγοντας πως ήρθε η ώρα να σταματήσει από την Εθνική του. Ωστόσο, το “δέλεαρ” του να ακουμπήσει ακόμα μια κορυφή στα βιβλία των ρεκόρ, είναι μεγάλο.

Το άλλο στοίχημα που βλέπουμε, αφορά τη συμμετοχή του Ρούνεϊ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Η επιλογή του να είναι στην 23αδα ο Ρούνεϊ δίνει 6.00! Δεν κάνει και την καλύτερή του σεζόν, στην επιστροφή του στην Έβερτον ο Ρούνεϊ, όμως παραμένει ενας ποιοτικός παίκτης και η Αγγλία παραμένει μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερες λύσεις από τη μέση και μπροστά. Ποτέ μη λες ποτέ, λοιπόν.

Τέλος, βρίσκουμε μια πιο “προσωπική” επιλογή για τον Άγγλο στράικερ. O Ρούνεϊ υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών πέρσι το καλοκαίρι, οπότε λήγει τον Ιούλιο του 2019. Το να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσι πριν τη λήξη του συμβολαίου του “πληρώνει” στο 10.00! Δικαίως θα λέγαμε, καθώς δε διαφαίνεται να αποσύρετε φέτος το καλοκαίρι.

Δες όλες τις αποδόσεις για τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν το Γουέιν Ρούνεϊ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει